Clara Chia es fa fotos a la casa que Shakira i Piqué compartien a Barcelona

La noia es mostra a la que sembla ser la terrassa de la que fins fa uns mesos era la casa de la colombiana i els seus fills

Clara Chia y Gerard Piqué a Instagram

Clara Chia y Gerard Piqué a Instagram / Instagram: @gerardpique3

Clara Chía ha passat de ser una simple noia de 23 anys que va treballar a l’empresa Kosmos, propietat de Gerard Piqué i la seva família, a ser la parella de l’exfutbolista català, per la qual cosa ha deixat enrere l’anonimat. És, a més, una de les dones més odiades entre els seguidors de Shakira, en ser el principal causant de la ruptura entre la colombiana i la seva exparella.

Ara, després de la sortida de la colombiana de la mansió d’Esplugues de Llobregat, es va començar a especular molt sobre qui habitaria la casa. Alguns van assenyalar que el més segur era que Piqué hi portés el seu nou amor, Clara Chía, i tot sembla indicar que així ha sigut.

En els últims dies han aparegut fotos de Clara Chía Martí en un compte fan en les quals es veu la noia a la que sembla ser la terrassa de la que fins fa uns mesos era la casa de Shakira i els seus fills. La mateixa barranquillera ho va anticipar en la seva col·laboració amb Bizarrap, en la qual va cantar «Yo te desocupo mañana / Y si quieres traértela a ella, que venga también».

Clara Chía demostra així que ha sigut a la casa barcelonina del seu xicot. I, sobretot, en una de les terrasses de la mansió. La noia es fotografia un dia de fred, amb un jersei gruixut i un gorro de llana.