A Instagram

Marc Márquez revela per fi la identitat de la seva nova nòvia

El pilot de Cervera viu un moment dolç al costat d'una 'influencer' de 26 anys i amiga de Laura Escanes

Marc Márquez revela per fi la identitat de la seva nova nòvia

Marc Márquez revela per fi la identitat de la seva nova nòvia / EP /EPC

Europa Press / Chance

Sempre molt discret amb la seva vida privada, Marc Márquez ha recorregut a les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors el meravellós moment personal que està vivint amb la seva nova nòvia, Gemma Pinto. Tot i que mantenint la incògnita fins a l’últim moment, el pilot ha anat deixant pinzellades de la seva escapada romàntica a Marràqueix que ha fet aquests darrers dies i durant la qual se l'ha vist molt enamorat.

Enmig de molts rumors, ha estat el mateix Marc Márquez qui ha posat fi a les especulacions. Primer va pujar una fotografia d’allò més especial al seu compte d’Instagram on apareixia la seva mà al costat de la d’una noia, una instantània que va desencadenar ràpidament una pluja de comentaris i hipòtesis sobre qui era la seva acompanyant.

Amiga de Laura Escanes

Finalment, el misteri s'ha resolt i ja coneixem la identitat de la jove, una ‘influencer’ de 26 anys que té més de 50.000 seguidors a les xarxes socials i que manté una bonica amistat amb la també ‘influencer’ Laura Escanes.

Amb ganes de cridar als quatre vents que viu un nou festeig, Marc Márquez ha publicat diverses instantànies junts amb la seva noia on se’ls veu molt enamorats.