Alejandro Sanz: «He tingut un brot molt fort i encara no acaba d’arribar la llum»

El cantant assegura que no cancel·larà la seva gira per Espanya malgrat no estar passant per un bon moment

Imatge d'arxiu d'Alejandro Sanz

Imatge d'arxiu d'Alejandro Sanz / EFE

Redacció

Després de l’alarmant missatge que va publicar el passat divendres Alejandro Sanz a les xarxes, el cantant s'ha tornat a expressar a Twitter. El músic espanyol havia fet patir molt els seus fans en afirmar: «De vegades ni tan sols vull estar. Literalment». Ara, a més d’agrair el suport que està rebent, explica que ha tingut «un brot molt fort» i que «tot i que el sol està de camí» encara no veu la llum.

«Aquests dies he rebut molt carinyo per diferents vies i ho agraeixo moltíssim. He tingut un brot fort aquest cap de setmana i, tot i que encara no acaba d’arribar la llum, sembla que s’ha despertat una cuca de llum al meu pit. 

No vull suspendre la gira perquè crec que amb l’ajuda correcta i una mica de comprensió i suport en els xous, ho tirarem endavant. A més, crec que tancar-me no és bona idea. Gràcies per l’escalf. Anem pel dia de demà. El sol està de camí».

Com era d’esperar, ràpidament s’ha fet viral i les mostres de suport són innombrables.

El que deixa clar és que la gira segueix: Després d’haver-se presentat a diversos països americans, el 3 de juny vinent ha de començar a Pamplona el tram espanyol de ‘Sanz en vivo’. Aquests concerts es desenvoluparan fins a l’agost, mes en què tornarà a Amèrica per completar la següent etapa del ‘tour’.