Aquest és el nom real de Tamara Falcó: el va anunciar la seva mare el 1981

L'elecció va ser degut a una tradició familiar que s’ha mantingut durant diverses generacions

Tamara Falcó

Tamara Falcó

Redacció

Tamara Falcó ultima els detalls per a la seva esperada boda amb l’empresari Íñigo Onieva. Després d’uns mesos enfeinats en què el vestit de núvia ha sigut el principal contratemps que ha hagut d’afrontar la marquesa de Griñón, la madrilenya encara ara la recta final en els preparatius d’un dels esdeveniments de l’any.

Enmig de tot plegat, ha sortit a la llum el nom real amb què Isabel Preysler i Carlos Falcó van batejar la seva filla el 1981.

Tradició familiar

Tal com avança la revista Lecturas, el nom real de l’aristòcrata és Tamara Isabel Falcó Preysler, un nom que, segons explica el seu pare, va ser l’elecció final entre diverses alternatives: «Havíem elegit diversos noms, però aquest va ser el que més ens va agradar», assegura el marquès, que afegeix que «el d’Isabel és per la mare». Així, doncs, el nom real de Tamara és conseqüència d’una tradició que s’ha mantingut durant diverses generacions: «A casa, totes les dones es diuen Isabel. La meva dona, la seva filla Chábeli i la meva filla Alejandra, realment es diu Alejandra Isabel», explica Falcó.