Tots recordem Friends com una de les millors sitcom de la història. Tot i que algunes trames hagin quedat una mica antiquades, 20 anys després segueix triomfant a tot el món gràcies a reposicions continuades en cadenes com Neox. Tot i això, ens sorprèn que un dels personatges menys coneguts hagi passat tan desapercebut: l'Emma, la filla de Rachel i Ross.

Darrere d'Emma en realitat hi ha dues actrius: les germanes bessones Cali i Noelle Sheldon. Van néixer el juny del 2002, i atès que eren joves, els seus pares i els responsables de la sèrie van decidir que es tornessin al set de rodatge per minimitzar l'impacte en les seves vides. Durant els capítols en què van participar, van repetir la tàctica i gairebé ningú no se'n va adonar.

Tot i això, segur que et crida l'atenció que les germanes no van veure Friends fins que van entrar a l'institut. És a dir, formaven part de la sèrie més reeixida de la història fins ara, però com que eren tan joves, no se'n van adonar.

Actualment, segueixen sent actrius, i vam poder veure-les fa uns quants anys a la notable pel·lícula "Us", dirigida pel mestre Jordan Peele. Queda poc d'aquella Emma nadó que ens va robar el cor als fans de Rachel i Ross.