Enrenou al ple de l'Ajuntament de Madrid després que, en acabar la intervenció en la qual es trobava en tribuna defensant la proposició del seu partit de batejar amb el nom de Jenni Hermoso un centre esportiu madrileny, el regidor del PSOE Daniel Viondi s'hagi acostat al seient ocupat per l'alcalde de Madrid José Luis Martínez-Almeida i, després d'entregar-li un document relacionat amb les declaracions de la futbolista, li hagi tocat 3 vegades la cara al batlle.

Viondi, que ha acabat sent expulsat de la sessió plenària, s'ha disculpat amb Almeida amb posterioritat a través de les seves xarxes socials, per minuts després, anunciar que abandona la seva acta de regidor de l'Ajuntament de Madrid. Regidors del PP com el president del districte Centre, Carlos Segura, ja havien procedit a exigir al grup municipal del PSOE la immediata dimissió de Viondi pel que va considerar "una agressió en tota regla".

"És vostè un violent"

Nascut el desembre de 1975, Viondi ha estat regidor de l'Ajuntament de Madrid i diputat a l'Assemblea de Madrid. Va estudiar Dret i Ciències Polítiques en la Universitat Complutense de Madrid, encara que va acabar la seva llicenciatura en Dret en la Universitat Oberta de Catalunya.

Viondi va aparèixer per primera vegada en les llistes del PSOE en les eleccions municipals 2003 i 2007 a Madrid i ha exercit com a portaveu socialista en la Junta Municipal de Districte de Vicálvaro. Va ser el número 13 de la llista del PSOE per a les eleccions a l'Assemblea de Madrid de 2015 i també candidat número 10 en la llista per Madrid del PSOE al Congrés dels Diputats en 2019, on finalment va ser triat com a membre de la Cambra Baixa.

Com a resposta immediata a l'incident patit, Martínez-Almeida ha recordat també que quan Viondi era diputat a l'Assemblea de Madrid va amenaçar amb "arrencar el cap" a un diputat de Podemos: "És vostè un violent". "No em torni a tocar la cara mai", ha etzibat l'alcalde de Madrid.