La televisió està bolcada des de fa setmanes amb la situació política al país. Fins i tot programes d'entreteniment, com 'El Hormiguero', dediquen part dels seus continguts a debatre sobre la llei d'amnistia, registrada al Congrés dels Diputats en una setmana marcada per la sessió d'investidura de Pedro Sánchez. Pablo Motos, que ja va plantejar aquest tema dijous passat en la tertúlia d'actualitat del seu programa, tampoc va dubtar a posar-lo aquest dilluns al vespre sobre la taula durant la seva entrevista a Josep Pedrerol.

"Com estàs vivint aquest moment polític de l'amnistia i del pacte amb Puigdemont com a català?", va preguntar el presentador al convidat, que no va tenir problemes a l'hora de pronunciar-se sobre aquest tema: "No em vull creure que sigui veritat el que estan dient que passarà".

"Em recordo quan l'1 d'octubre, amb aquell referèndum o aquella història que es va muntar, a Catalunya ho passava malament amb la família discutint sobre política. Mai havia passat això", va continuar dient el periodista esportiu, subratllant que en aquell moment "van dividir la societat en dues, entre els quals eren independentistes i els que no".

El presentador de 'El Chiringuito', que considera que és un problema "que s'ha traslladat a tota Espanya", es va referir d'aquesta manera al pacte del PSOE amb Junts: "No puc creure que algú mercadegi per set vots". "No estic criticant a ningú", va aclarir després d'escoltar els aplaudiments del públic de Motos: "La política és l'art del diàleg, però aquí no és tant de diàleg".

També va opinar sobre la condonació de 15.000 milions d'euros a Catalunya: "Jo soc català, molt bé. Però quan arreglaran el tren a Extremadura? Crec que hem de pensar en totes les comunitats". "Em sento català i espanyol. No vull que quan em vegin a mi pensin que soc insolidari. Els catalans no som insolidaris. Hi ha alguns independentistes que volen fer que semblem insolidaris", va apuntar.

Per a finalitzar, Pedrerol va mirar directament a la càmera per enviar-li un missatge a Pedro Sánchez. "Tens temps, si m'estàs veient. No soc ningú, eh. Però tens temps per a pensar en el que faràs el dimecres o el dijous", va concloure el rostre d'Atresmedia.