Se t'havia acudit fer servir un cotxe per decorar el teu jardí? En aquest article ens hem proposat donar-te idees perquè facis del teu jardí un espai únic i irrepetible. Des de formes que pots fer amb arbustos fins a la introducció d'elements poc comuns per crear una zona sorprenent.

Un alçat de pedra (foto: Stonescape). Una bona opció per a les terrasses és crear una zona alçada per poder-hi col·locar terra i plantar-hi flors i arbres a sobre. L'alçat es pot fer amb pedra i hi guanyem dos espais ben diferents l'ún de l'altra.

Llac en forma de peix (Crinklecrankle.com). En els terrenys grans, un petit estany dóna un toc elegant i divertit, si a dins i posem peixos i nenúfars. Per què no crear el llac amb una forma simpàtica de peix?

Un cotxe utilitzat com a jardinera (EpSos.de). Original sens dubte. En aquesta casa tenien un cotxe que no utilitzaven i el van reconvertir en una jardinera. Un toc surrealista i efectiu.

La nota vintage (Crinklecrankle.com). Reservar un espai del jardí per situar-hi una taula o una cadira d'estil vintage crea sensacions nostàlgiques a qui se'ls troba mentre passeja.

Arbustos en forma d'elefants (EpSos.de). Els arbustos donen molt de joc. En aquesta ocasió, el jardiner va optar per donar-los forma de tres elefants en fila. Les possibiliats de formes i figures són infinites.

Una escultura de cristall (Crinklecrankle.com). Les fonts són un element imprescindible de tot jardí que vulgui transmetre pau i tranquil·litat.