Els testos de resina per a les terrasses i balcons, de mil i una formes, mides i colors, aporten un interessant toc decoratiu als exteriors. A més, pesen menys que altres tipus de testos, la qual cosa permet poder combinar testos grans amb plantes grans, que no suposaran carregar amb molt de pes balcons i terrasses, llocs que en ocasions no estan preparats per suportar grans pesos.

Si ja teniu plantes al balcó i voleu millorar els seus recipients actuals, és recomanable que aprofiteu les trasplantacions per anar remodelant el jardí amb els testos de resina, d´aquesta manera veureu com aquestes mateixes plantes guanyen en vistositat.

Si, en canvi, comenceu de zero, primer convé que us assegureu que l´estructura del vostre balcó o terrassa podrà aguantar perfectament el pes. Per exemple, si estan construïts amb fusta no heu de posar-hi testos massa grans ni pesats.P

odeu jugar amb els dissenys i mides que els testos de resina per a terrasses i balcons us poden proporcionar. I, si combineu adequadament les plantes de port mitjà a gran, les possibilitats són enormes. Una cosa que heu de tenir en compte és no col·locar testos de resina massa esvelts en zones que estiguin exposats a forts vents, perquè poden bolcar-se amb facilitat.