Venda o lloguer de pisos, cases, terrenys, locals comercials, naus industrials i places d'aparcament. Aquesta és l'oferta que posen sobre la taula les immobiliàries, un sector ampli que busca valor afegit per fer-se un nom. En el cas de la firma manresana Vital Immobles en destaca l'especialització en la gestió integral de tots els tràmits relacionats amb operacions immobilàries. «Tenim un equip de professionals amb una llarga experiència, tant en venda d'immobles com en promoció i construcció», explica el director de la immobiliària, Òscar Talavera.

Vital Immobles treballa «amb agilitat». D'entrada, argumenta, «els immobles amb els quals treballem els tenim en exclusiva, no els comercialitza cap més immobiliària». A més, són molt rigorosos a l'hora d´escollir els immobles que accepten a la seva cartera, «només treballem amb els que tenen un preu de mercat, un preu ètic».

A més, afegeix, «sense cost addicional per al client, a l'hora de vendre el seu immoble tramitem el certificat energètic, cèdula d´habitabilitat...». S'encarreguen de tots els tràmits per tal que l'operació sigui còmode per al venedor i al comprador, per al qual «l'assessorament és vital per comprar allò que realment desitja i poder valorar varies opcions amb el nostre equip, tant en l'elecció de la compra com en el seu finançament».