Compromís. Qualitat. Flexibilitat. Són tres aspectes que com a client busques a l’hora de renovar l’aspecte interior de casa teva. Empreses com Obrallar, de Manresa, en són molt conscients i a banda de realitzar l’obra t’assessoren en tot el procés de reforma, ja sigui del bany, de la cuina, de la terrassa o del pis sencer.

«L’arquitecte de la casa»

Un altre dels serveis d’Obrallar és la conservació de façanes, teulades i escales de comunitats per aturar envelliments prematurs dels edificis i evitar possibles despreniments que poden ocasionar perills per als veïns, i fins i tot per als vianants.

En aquest sentit, podríem parlar del concepte «arquitecte de la casa», és a dir, professionals que s’encarreguen de la conservació dels edificis, ja que «un edifici ben conservat millora la qualitat de vida dels veïns. Cal treure’n potencial».

A Obrallar, segons destaca Xavier Fernàndez, «disposem d’un equip de professionals especialistes a resoldre les mancances que detecten els informes dels arquitectes». Donen solucions. En molts casos es tracta d’un treball que implica un sanejament tècnic de la finca i prevenció de futurs problemes.