Les ments que reinventaran el futur es donen cita a Madrid
Audi preloader logo
0%

Les ments que reinventaran el futur es donen cita a Madrid

Fins a 15 experts en innovació i sostenibilitat es reuneixen el 25 d’octubre a Audi Summit for Progress per traçar les línies mestres que han de marcar les pròximes dècades.

Audi Summit for Progress
Scroll

Ideas to start the future

Les ments més brillants, aquelles que tenen la capacitat de canviar el món amb les seves idees, es reuniran el pròxim 25 d’octubre al Palacio de Cibeles de Madrid a Audi Summit for Progress sota el lema ‘Ideas to start the future’.


29 setembre 2022 | Text: Victor Fúser

Una trobada organitzada per Audi per promoure les iniciatives que ja estan construint una societat més sostenible basada en el progrés, la innovació i el disseny. Les entrades costen 70 euros. Personalitats rellevants com Peter H. Diamandis, Henrik Wenders, Owen Rogers, Eneko Atxa, Inma Bermúdez, Sara Werner o Dimas Gimeno, i així fins a arribar a 15 veus de prestigi, donaran a conèixer la seva visió sobre el futur.Compra aquí les entrades

Per començar aquest viatge, Peter H. Diamandis —fundador i president executiu de la X Prize Foundation, doctor en Medicina per Harvard, enginyer en Aeronàutica i Astronàutica pel MIT, expert en biologia i guanyador de dotzenes de premis— inaugurarà la jornada amb una conferència en la qual revelarà les grans propostes que canviaran la vida de milers de milions de persones.

El que ha sigut nomenat recentment per Fortune com un dels ‘50 líders més grans del món’, compartirà així amb l’audiència l’essència del seu projecte vital: ajudar governs i empreses a invertir en idees que puguin canviar la vida d’uns mil milions de persones en menys de cinc anys.

Peter H. Diamandis.
Peter H. Diamandis.

Tres blocs de coneixement

A partir d’aquí es desplegarà una agenda dividida en tres blocs: ‘El futur de la mobilitat sostenible’, ‘Una societat centrada en les persones’ i ‘Idees per començar el futur’. En el primer bloc, hi participaran Carlo van de Weije, director de l’AI System Institute i considerat com una de les grans personalitats que defineix el present i el futur de la mobilitat, i Silja Pieh, directora d’estratègia - AUDI AG. Ella té la missió que el concepte d’Audi ‘a l’avantguarda de la tècnica’ segueixi mirant cap endavant i doni forma a la mobilitat del futur.

Sara Werner.
Sara Werner.

En aquest primer bloc també donarà a conèixer la seva visió Sara Werner, fundadora de Cocunat, firma de cosmètica sostenible i lliure de tòxics. Reconeguda com una de les Top 100 Dones Líders a Espanya i elegida com una de les ‘game changers’ del 2022 per part de la revista Forbes, Werner té la missió de fer del món un lloc millor, més sostenible, més saludable i conscient per aconseguir un canvi en la indústria.

Pensant en les persones.

El segon bloc, ‘Una societat centrada en les persones’, començarà amb Sally Uren, CEO i directora executiva de Forum for the future, que parlarà de la importància de les aliances per avançar més ràpid en sostenibilitat. La seva experiència com a assessora de Sustainable Brands la converteix en una de les grans expertes en sostenibilitat corporativa a nivell mundial.

La seguirà Eneko Atxa, elegit en dues ocasions xef més sostenible del món. El propietari del restaurant Azurmendi, amb tres estrelles Michelin i una estrella verda, buscarà inspirar els presents compartint la seva experiència personal i professional, sempre centrada en el compromís amb la salut, compromís social i sostenibilitat. També serà l’encarregat del sopar de gala que se celebrarà a la nit.

Eneko Atxa.
Eneko Atxa.

Construir el futur.

La part final de l’Audi Summit for Progress estarà dedicada a aquelles ‘Ideas to start de future’. Compartiran el seu coneixement Dimas Gimeno, soci fundador de Wow, un centre comercial que integra venda digital i física per portar-la al següent nivell; Owen Rogers, soci i director executiu del portafolis a IDEO, un centre que ajuda a desenvolupar la inspiració creativa d’infinitat de líders empresarials de tot el món; i César Muntada, cap de Disseny de llums - AUDI AG, responsable de guiar la marca per convertir-la en un referent mundial d’il·luminació automobilística, unint seguretat i emoció.

Inma Bermúdez.
Inma Bermúdez.

Finalment, Inma Bermúdez, Premi Nacional d’Espanya de Disseny 2022 i primera dissenyadora espanyola que col·labora amb Ikea per desenvolupar idees revolucionàries, ressaltarà la importància d’incorporar solucions creatives tenint en compte paràmetres sostenibles per millorar la vida dels usuaris.

Tancarà la jornada Henrik Wenders, ‘chief marketing officer’ d’AUDI AG, que dirigeix l’estratègia de màrqueting global d’Audi fent èmfasi en les àrees digitals i experiencials. Tot plegat per avançar més ràpid cap a un futur que ha de ser, sí o sí, sostenible a nivell mediambiental i social.

Els ‘concept cars’ d’Audi i la seva visió del futur

En el marc de l’Audi Summit for Progress, es podran conèixer en primícia a Espanya dos dels ‘concept cars’ més inspiradors de la marca. Per un costat, l’Audi skysphere concept, un descapotable de dues portes amb propulsió elèctrica i amb unes línies que condueixen al disseny dels Audi del demà. Amb aquest ‘concept car’ la marca dels quatre cèrcols il·lustra la seva visió del segment de luxe del demà, en el qual l’interior es convertirà en un espai interactiu i el vehicle en una plataforma per viure experiències úniques. Això serà possible gràcies a la conducció autònoma, a un revolucionari redisseny de l’habitacle i a un complet ecosistema digital.

Foto coche.

Pel seu costat, l’Audi A6 Avant e-tron concept il·lustra ara la síntesi de la tecnologia de propulsió pionera i el món del disseny tradicional d’Audi: la carrosseria Avant. Aquest ‘concept car’ de propulsió elèctrica permet una càrrega ràpida amb 270 kW de potència: 300 km d’autonomia en només 10 minuts, i al mateix temps, representa un nou concepte de disseny en el qual les proporcions i la seva elegant línia exterior anticipen com seran els futurs models de producció d’Audi, oferint pistes sobre l’elegància i el dinamisme que caracteritzaran el disseny dels vehicles de propulsió elèctrica de la marca dels quatre cèrcols en la classe de luxe.