DIA preveu incorporar 110 franquiciats a Catalunya i Balears en els pròxims 2 anys :: Prensa Ibérica per DIA

DIA preveu incorporar 110 franquiciats a Catalunya i Balears en els pròxims 2 anys

Actualment la companyia compta amb 120 franquiciats que gestionen unes 205 botigues en aquestes comunitats, les quals generen en l’actualitat més de 1.150 llocs de treball

Contingut ofert per:


La companyia DIA ha presentat el seu nou model de franquícies, que preveu la incorporació de 110 nous franquiciats a Catalunya i Balears durant els pròxims dos anys i, així mateix, anuncia l’actualització del seu model de gestió que millora la tresoreria dels seus socis estratègics i els facilita notablement la gestió diària de la botiga. “La companyia segueix avançat en el seu procés de transformació, en el qual està integrada la Franquícia DIA com un dels models més competitius del sector de l’alimentació”, ha assenyalat Manoli Peña, directora regional de Franquícies de DIA España.

Entre les mesures del renovat model de franquícia s’ha de destacar un nou mètode de pagament de la mercaderia per part del franquiciat que garanteixi el correcte proveïment de la botiga. Fins al moment, el franquiciat abonava la mercaderia una vegada la rebia a la botiga. Amb la Franquícia DIA 2020, pagarà la mercaderia quan ja l’hagi venut i no abans en cap cas, afavorint d’aquesta manera la tresoreria de la botiga. Un altre aspecte és la simplificació dels costos, ja que el franquiciat paga un percentatge sobre la seva facturació mensual que cobreix la majoria dels costos de funcionament de la botiga. Aquesta tarifa facilita conèixer amb antelació les despeses mensuals millorant el control de la tresoreria.

S’ha de destacar també que la companyia recompensa econòmicament els franquiciats per l’increment de la facturació com a mètode de motivació i reconeixement i donarà facilitats de pagament, finançant sense interessos el 50% de l’estoc d’omplert de la botiga (l’altre 50% l’assumeix la companyia).

Destacar que la compañía recompensa económicamente a los franquiciados por el incremento de la facturación, como un método de motivación, y dará facilidades de pago financiando sin intereses: el 50% del stock de llenado de tienda; el otro 50% lo asume la propia compañía.

La franquícia a Catalunya i Balears

Actualment, DIA compta amb 120 franquiciats a Catalunya i Balears que donen feina a més de 1.150 persones, i gestionen 205 botigues del total de 411 establiments que l’empresa té en aquestes comunitats. Durant els pròxims dos anys, la companyia incorporarà 110 nous socis estratègics, 55 a Barcelona, 15 a Tarragona, 10 a Lleida, 20 a Girona i 10 a les Illes Balears. Com ha assenyalat durant la presentació del model de negoci Fernando Pérez Oteiza, director regional de DIA a Catalunya i Balears: “Necessitem emprenedors coneixedors del mercat local. Persones que comparteixin la visió de DIA, que se sentin identificats amb els valors de la companyia”.

Els interessats poden enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça es.dia.franquicies.catalunya@diagroup.com.

Top