QUAN ENS UNIM, RES ENS ATURA.
NO DEIXEM QUE AQUESTA CRISI ENS PARALITZI.

#QueaixòNOensATURI

Aquesta iniciativa, impulsada per més de 2.000 companyies que, al costat de Mercadona, formen una Cadena Agroalimentària Eficient, té per objectiu reconèixer públicament, valorar i donar suport a totes les empreses, als seus treballadors i als seus empresaris que, en aquests moments, estan fent el que toca perquè la roda de l'economia espanyola no s'aturi, amb FETS.

Tots podem unir-nos a aquesta iniciativa, independentment de l'activitat, sector o grandària de l'empresa; treballadors o autònoms. El que importa és que l'exemple individual inspiri a tots aquells que estan treballant, transformant-se, reinventant-se i lluitant per a superar aquesta crisi.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar sus hábitos de navegación y elaborar información estadística. Sus datos de navegación nos permiten a nosotros y a otras compañías seleccionadas crear perfiles y mostrarle contenidos, servicios y publicidad adaptados a sus preferencias. Si quiere modificar los permisos de las cookies publicitarias puede hacerlo a continuación. Si continúa navegando acepta su uso. Más información y cambio de configuración - Cerrar