De 'Pride' a 'Te estoy amando locamente': el millor cinema LGTBIQ+ a Movistar Plus+Contingut ofert per:
Logo Movistar

De 'Pride' a 'Te estoy amando locamente': el millor cinema LGTBIQ+ a Movistar Plus+

Ara pots veure Movistar Plus+ siguis de l'operador que siguis per 14 euros al mes amb tot l'esport i el millor cinema, sèries i documentals originals i internacionals i programes d'entreteniment com 'La Resistencia'.

“¿A dónde van las cosas que tuvimos que esconder?” o “¿A dónde van los sitios que quisimos visitar?”. Aquestes preguntes llançades a l'aire sonen e la cançó de Rigoberta Bandini que posa ritme a la cinta 'Te estoy amande locamente' (2023), d'Alejandro Marín. I és que, com Bandini diu a la cançó “yo solo quiero amor”. Aquesta pel·lícula ens transporta a un fet històric real, els inicis del moviment LGTBIQ+ a l'Andalusia del 1977 durant la lluita per la derogació de la Llei de perillositat social i per l'amnistia sexual a través de la història de Miguel i la seva mare Reme, una dona capaç de vèncer els seus propis prejudicis per amor al fill. 'Te estoy amando locamente' és una d'aquelles cintes que no deixen indiferent, de fet, compta amb 5 nominacions als Premis Goya 2024. Alguns crítics fins i tot la comparen amb ‘Pride’ (2014), que se centra en un altre fet històric del 1984 al Regne Unit, quan el Sindicat Nacional de Miners convoca una vaga. Durant la manifestació de l'Orgull Gai a Londres, un grup d'homosexuals es dedica a recaptar fons per ajudar les famílies dels miners. Però hi ha un petit problema: el sindicat no accepta els diners.

L'homosexualitat ha estat retratada al cinema al llarg de la història i, aquest retrat, ha anat variant al llarg dels anys segons l'època o la mirada personal del director del film. A Espanya també s'ha plasmat des de diferents punts de vista i amb certa quotidianitat. El director de cinema Pedro Almodóvar és un referent al nostre país que ha tractat recurrentment la temàtica LGTBIQ+ en les seves cintes. Just aquest últim ha estrenat aquest any un migmetratge 'Extraña forma de vida' (2023), on Ethan Hawke i Pedro Pascal encarnen un xèrif i un cowboy que es retroben 25 anys després d'haver viscut uns dies carregats de desig i sensualitat.

El 2023 la temàtica LGTBIQ+ ha estat molt present al cinema espanyol. '20.000 especies de abejas' (2023), que compta amb 15 nominacions als Premis Goya 2024, entre les quals Millor pel·lícula i Millor direcció novell, narra la recerca de la identitat d'una nena trans de 8 anys. Estibaliz Urresola va trobar la inspiració per a la seva òpera prima després de la notícia d'un jove trans que el 2016 es va suïcidar lluitant perquè es reconegués la identitat de gènere.

Totes aquestes pel·lícules estan disponibles a l'ampli catàleg de Movistar Plus+ juntament amb altres títols que aborden la temàtica LGTBIQ+.


Una OTT amb una oferta única i diferencial

Des del mes d'agost passat, Movistar Plus+ compta amb una nova proposta televisiva i a l'abast de tothom. I és que ofereixen entreteniment, ficció i esport en modalitat d'OTT, és a dir, s'obre a tot el públic, independentment de l'operador amb què tingui contractat el telèfon o internet.

Aquesta oferta de ‘streaming’ de Movistar Plus+ reuneix esport, ficció i entreteniment, a més del canal Originals i un canal pop-up cada mes, juntament amb Vamos, Ellas Vamos, un canal de La Resistencia 24 hores, autonòmiques i totes les cadenes presents a la TDT.

Movistar Plus+ compta amb un catàleg amb més de 700 pel·lícules gràcies a la combinació de canals nacionals i internacionals. A més, ofereix una estrena diària a la qual se suma una àmplia oferta cinematogràfica comercial, les pel·lícules premiades als Oscar així com la cerimònia en exclusiva, llargmetratges reconeguts en els principals festivals i una àmplia oferta de cinema espanyol. S’hi sumen també les sèries amb totes les originals de Movistar Plus+ i una selecció de ficcions internacionals amb estrenes simultànies amb les pantalles nord-americanes. Esports com ara bàsquet, rugbi, tennis… amb els millors partits de competicions com la NBA, la Liga Endesa amb la Copa ACB, la NFL amb la Superbowl, el torneig Sis Nacions, la Bundesliga alemanya, la Serie A italiana, LaLiga Hypermotion (Segona Divisió), la Supercopa d'Espanya i Wimbledon i els Masters 1000. I en futbol, amb un partit de LaLiga i un de la Champions League cada jornada, partits que s'aniran coneixent setmanalment i que se seleccionaran en funció de l'interès de les competicions.

Pel que fa a documentals, es poden trobar de tots els gèneres i els més destacats del panorama internacional i nacional, amb produccions de marques com la BBC i el millor del gènere del ‘true crime’. Programes d'entreteniment com La Resistencia, El Día Después, Ilustres Ignorantes i novetats o concerts i grans festivals. I sense oblidar-nos de la televisió de sempre, la TDT, integrada a la plataforma, amb canals internacionals com FOX, AXN, Warner TV, Canal Hollywood, National Geographic, Canal Cocina, BBC, CNN o Nickelodeon, entre d'altres. Accedir-hi és fàcil i senzill, sigui quin sigui l'operador, es pot contractar Movistar Plus+ per 14 euros al mes en modalitat OTT des de la seva pròpia web.

Accedir a tot això és fàcil i senzill, sigui com sigui l'operador, es pot contractar Movistar Plus+ per 14 euros al mes en modalitat OTT des de la seva pròpia web.

Top