En un moment en què la recerca de feina s'ha tornat cada vegada més exigent a causa de la competitivitat creixent del mercat, les plataformes de recerca es poden convertir en un bon instrument a l'hora d'enfortir la nostra xarxa de contactes i descobrir-nos noves oportunitats professionals.

LinkedIn és una poderosa eina que facilita als usuaris la participació en comunitats, la recerca de feina, el desenvolupament de la pròpia marca personal i el reclutament en el cas dels ‘headhunters’. Aquesta xarxa ens permet veure i ser vistos en l'univers laboral, mantenir-nos al dia de les ofertes disponibles i establir també una xarxa de contactes professionals. Però per maximitzar-ne les possibilitats, convé seguir unes pautes que no sempre es tenen en compte.

La teva presentació, preferències i xarxa de contactes, importen. Si vols aprendre a treure-li tot el partit a Linkedin per a desenvolupar-te professionalment, Tiago Santos, Directe de Talent i Carreras de Student Finance, t'ofereix la recepta de l'èxit.

Si t'interessa viure la transició energètica en primera persona i aprofitar les possibilitats de desenvolupament que ofereixen des de Repsol, consulta el seu programa de pràctiques Talent Energy i oportunitats professionals.