Ningú no queda enrere :: Agustina Guerrero per Telefónica

Contingut ofert per:
Logo Telefónica

Ningú no queda enrere

Aquesta és la història real d'una persona que es transforma en àvia. Són coses que passen.Així arrenca aquesta primera peça amb què Telefónica s'alia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible per no deixar ningú enrere: L'ODS 4, “Educació de qualitat”. I és que Telefónica vol anar un pas més enllà adquirint amb la societat, i en concret amb la gent gran, el compromís d'apropar les grans oportunitats que comporta la revolució tecnològica i garantir que les persones comptin amb les competències digitals necessàries per fer un ús efectiu dels serveis digitals.

Com a part del seu propòsit de companyia, Telefónica i la seva Fundació ofereixen diferents programes en habilitats digitals per tal de dotar tots aquells que hi estiguin interessats de les noves competències necessàries per desenvolupar el dia a dia en els entorns en línia; impulsant també iniciatives relacionades amb la millora de l'ocupabilitat com ara Campus 42 o Conecta Empleo.

Així, el 2021, va anunciar la creació d'un nou Hub d'innovació i talent a Madrid amb una inversió esperada d'uns 100 milions d'euros fins al 2024 que contribuirà a reduir les desigualtats i a crear llocs de treball.

El grup continua impulsant la digitalització i la connectivitat inclusiva oferint connexions que uneixen les persones i els permeten expressar-se, compartir, treballar, estudiar, en definitiva, millorar la seva qualitat de vida, amb més de 369 milions d'accessos a tot el món que inclouen les més de 13.485 comunitats rurals connectades gràcies al projecte Internet para Todos.

La companyia es compromet a portar connectivitat del 90% al 97% de les zones rurals en els seus principals mercats per al 2024. En fibra fins a la llar (FTTH) arriba a 55,8 milions d'unitats immobiliàries, amb un creixement del 17%, cosa que la converteix en la xarxa més extensa de tot Europa, només superada per les operadores de la Xina.

Top