El Wanda Metropolitano acollirà 'Mi primer festival', l'esdeveniment infantil més gran per a pares i fills

El Wanda Metropolitano acollirà 'Mi primer festival', l'esdeveniment infantil més gran per a pares i fills

Els personatges favorits dels nens, Bob Esponja, La Patrulla Canina, Peppa Pig, Simon, Pocoyo, La Oveja Shaun o My Little Pony, es donaran cita els dies 11 i 12 de juny al festival de música infantil més gran. Amb més de sis xous oficials en un mateix escenari i moltes altres activitats addicionals. Les entrades ja estan a la venda.

logo Lemon
logo Universa Group
logo L. A. Kids
logo LOL
logo Rainbow High
logo entradas.com

MI PRIMER FESTIVAL, en la seva primera edició a Espanya, presenta una oportunitat única perquè els nens i nenes gaudeixin dels grans formats de festivals musicals en una versió concebuda per al públic infantil i familiar. Els seus personatges animats favorits cobraran vida sobre l'escenari imponent d'un recinte acostumat als grans concerts, com és el Wanda Metropolitano.

L'experiència d'aquest Festival, que existeix des del 2007 a diferents països d'Europa i que arriba per primera vegada a Espanya, garanteix una vivència única on grans i petits podran gaudir d'un dia en família que no oblidaran mai: El primer festival! Una experiència social on conviuen i gaudeixen amb els seus iguals al voltant de la música.

El Festival proposa una agenda d'activitats que permetrà descobrir als infants el gust per la cultura en les múltiples manifestacions: arts escèniques, circ, arts plàstiques i activitats complementàries com el lleure fomentant les seves capacitats i dons participatius.

Les estrelles del festival

La Patrulla Canina, Bob Esponja, Pocoyo, Peppa Pig, Simón, La Oveja Shaun, PJ Mask i My Little Pony: tots els personatges favorits dels nens es donen cita en més de sis xous oficials en un mateix escenari i moltes altres activitats addicionals: múltiples inflables, activitats infantils, desfilades, espectacles d'integració, zones de ball i restauració.

L'escenari: Wanda Metropolitano

Després de l'èxit en altres països, aquesta primera edició que aterra a Espanya se celebra a Madrid en un entorn espectacular com és el Wanda Metropolitano un recinte dissenyat per respondre als estàndards més alts de confort, seguretat i visibilitat. Un estadi de nova creació que acull esdeveniments de caire internacional, tant esportius com de grans concerts. Un espai versàtil i polivalent amb un disseny actual, adaptat amb tecnologies d´última generació i les comoditats d´un recinte cinc estrelles que permet la celebració del festival sense massificacions, que juntament amb el disseny de 4 sessions són garantia de seguretat per a un públic infantil.

Wanda Metropolitano

A més dels escenaris, el gran recinte de l'estadi Wanda Metropolitano acollirà diversos espais que garanteixen la diversió de tota la família:

La Casa de Caillou

Per tal que els nens visquin cada moment com una aventura, es recrearà en mida gegant la casa del famós personatge, per on els petits podran caminar, jugar i cantar amb Caillou i la seva família, sentint en viu el que veuen a la televisió en cadascun dels seus episodis.

La Casa de Caillou

Los Tres Cerditos y Pocoyó Dj Set

Serà un espai ambientat com una sala Dj on els nens podran ballar i jugar amb els Tres Porquets i Pocoyo convertits en famosos djs.

Los Tres Cerditos y Pocoyó Dj Set

Muévelo con Shaun

Posa't els cascos de ball i acudeix al superclub carpa DJ per veure la famosa ovella Shaun com mai abans l’havies vist. Estarà fent girar els plats perquè petits i grans gaudeixin a la pista de ball.

Muévelo con Shaun

Meet & Great

Gran espai on els nens tindran l'ocasió de trobar-se en viu i en directe amb els personatges més admirats. Serà un moment ideal perquè els nens s'entusiasmin i s'emocionin amb els pares i els avis, creant un moment inoblidable on es podran fotografiar amb els personatges sorpresa que aniran apareixent a cada moment.

Meet & Great

Aconsegueix ara les teves entrades amb un 15% de descompte
per a MI PRIMER FESTIVAL,
l’esdeveniment infantil més gran mai vist a Espanya!

Top