Descobreix el secret de l'Oli d'Oliva Verge Extra San Sebastián i 10 beneficis per a la teva salut :: Prensa Ibérica per Aceites San Sebastián

Descobreix el secret de l'Oli d'Oliva Verge Extra San Sebastián i 10 beneficis per a la teva salut

Els darrers dies d'octubre i primers de novembre, l'oliverar de la nostra terra ens està oferint els seus primers fruits. Olives seleccionades en verol, que juntament amb els matisos que aporta l'oliva autòctona ocal, li dona un sabor únic: afruitat, suau i amb un cert regust d’ametlles

Contingut ofert per:
Aceite San Sebastián


El secret

Afecte! Aquesta és la paraula que caracteritza la feina de la nostra Cooperativa per obtenir cada any del més exquisit OOVE.

Afecte envers els arbres, en l'assessorament diari dels nostres tècnics i la cura en les feines dels nostres socis, que mantenen les oliveres sanes i vigoroses.

Afecte amb l'oliva. Seleccionant varietats i qualitats, respectant els temps, i cuidant al màxim el procés de molta.

Afecte, finalment, amb l'oli, en la seva conservació i envasat, per aconseguir traslladar al nostre consumidor tota la gamma de matisos amb què cada campanya neix l'Oli d'Oliva Verge Extra San Sebastián.

Els darrers dies d'octubre i primers de novembre, l'oliverar de la nostra terra ens està oferint els seus primers fruits, i des del 1962, la nostra Cooperativa Olivarera y Cerealista San Sebastián ubicada a San Sebastián de los Ballesteros (Còrdova), treballa per elaborar un oli d'altíssima qualitat.

Olives de la varietat picual seleccionades en verol, just al punt de maduració, al costat del ram de matisos que aporta l'oliva ocal (molt apreciada al món gurmet), ens permet extreure un exquisit oli verd-llimona que suposa un festival per a tots els sentits.

10 beneficis per a la teva salut que et proporciona l'Oli d'Oliva Verge Extra San Sebastián

 1. Prevé malalties del cor
  Gràcies a les seves propietats protectores, l'Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE) disminueix la pressió arterial, redueix el colesterol i la inflamació, així com millora la funció de revestiment de les parets dels vasos sanguinis i així ho reconeix la Fundació Espanyola del Cor (FEC).
 2. Antiinflamatori
  La inflamació és causa de diverses patologies cròniques com ara la diabetis, l'artritis i les malalties del cor. Molts estudis al llarg dels anys revelen que l'àcid oleic contingut a l'Oli d'Oliva Verge Extra redueix els marcadors inflamatoris com ara la proteïna C reactiva.
 3. Redueix el colesterol
  Una dieta basada en OOVE, com la mediterrània, manté elevats els nivells de colesterol bo (HDL) i baixos els de la fracció perjudicial (LDL) com constata l'Agència Americana per a l'Alimentació i els Fàrmacs (FDA), recolzada per estudis de la Fundació Jiménez Díaz de Madrid i l'Hospital Universitari Reina Sofía de Còrdova.
 4. Reforça la memòria i prevé l'Alzheimer
  Universitats com la de Temple als Estats Units i la d'Aristòtil de Tessalònica a Grècia, demostren amb els estudis que els beneficis per a la salut cerebral són molt grans. Gràcies a les seves propietats antioxidants i com es relacionen amb la regeneració cel·lular, així com el contingut en omega 3, afavoreixen la salut circulatòria.
  L'oli d'oliva, sobretot l'OOVE, aconsegueix activar l'autofàgia, mantenint el cervell lliure de residus, a més, disminueix la inflamació que sol donar-se en pacients amb Alzheimer.
 5. Ajuda a prevenir el càncer de mama i altres tumors
  Un estudi espanyol desenvolupat per PREDIMED entre els anys 2003 i 2009 a 7447 persones, va concloure que l'OOVE redueix les possibilitats de patir càncer de mama en un 66% així com altres tumors, gràcies a l'alt contingut d'àcid oleic.
  En una altra investigació més recent realitzada per la Universitat de Granada i de Màlaga es va utilitzar oli d'oliva per obtenir nanocàpsules que actuen com a vehicles transportadors per administrar fàrmacs, aquestes càpsules a més són selectives i actuen a les cèl·lules cancerígenes reduint el dany de les cèl·lules sanes.
 6. És digestiu i antibacterià
  L'OOVE és molt efectiu contra els bacteris estomacals, sobretot amb la Helicobacter Pylori, principal causant de càncer d'estómac i úlceres.
  A més, és un aliat complet de l'aparell digestiu en reduir l'excés d'àcids i augmentar el PH de l'organisme per l'absorció de calci i magnesi.
 7. Redueix el risc de diabetis
  Les persones que segueixen una dieta mediterrània rica en oli d'oliva verge extra, redueixen fins a un 22% la necessitat d'iniciar un tractament antidiabètic segons l'estudi PREDIMED realitzat a Espanya per investigadors del CIBEROBN i publicat a la revista ‘Diabetes Care’. Gràcies als efectes beneficiosos sobre la sensibilitat a la insulina i la glucèmia prevé l'aparició de diabetis tipus 2.
 8. Prevé l'Artritis reumatoide
  Pel seu efecte antiinflamatori, l'OOVE ajuda a prevenir la malaltia de l'artritis reumatoide, malaltia que es caracteritza per la inflamació de les articulacions.
  Els polifenols que es troben a l'oli d'oliva verge extra redueixen la inflamació de les articulacions segons els resultats d'un estudi del grup de recerca farmacològica i experimental de la Universitat de Sevilla donats a conèixer el 2016.
 9. Pèrdua de pes
  Una dieta rica en OOVE ajuda a consumir els greixos sans que acceleren el metabolisme, clau per a la pèrdua de pes.
 10. Reforça el sistema immunitari
  Dues cullerades d'OOVE al dia milloren les defenses contra virus, paràsits, bacteris i qualsevol agent extern que afecti el sistema. Combat malalties i infeccions i aporta vitamina E, així com aconsegueix augmentar les cèl·lules que defensen l'organisme.

Gamma Oli d'Oliva Verge Extra San Sebastián

Formats disponibles:

 1. Caixa 6 unitats 1L PET
 2. Caixa 6 unitats 2L PET
 3. Caixa 4 unitats 5L PET
 4. Caixa 6 unitats 500ml vidre
 5. Caixa 16 unitats 500ml vidre

Informació i comandes:
aceitesansebastian.es

Tel. 957 30 91 97

Top