“No deixis d'aprendre pel teu compte, no et desesperis i mou-te perquè la sort no arriba si no la busques"

Ignacio Caicoya

Ignacio Caicoya ens desvela un somni

La tecnologia no és només una eina; és el pont cap al futur. I el propòsit no és només moure'ns; és impulsar la humanitat cap endavant. La tecnologia és una extensió de la visió d’un món més eficient, connectat i sostenible. Cada innovació, cada vehicle elèctric està imbuït de la promesa d'un futur on la tecnologia es fon amb la vida quotidiana per expandir les fronteres del que és impossible. Com ho fa la ciència, com s'aplica al cinema, l'agricultura urbana o la impressió 3D.

Perquè Renault no només construeix cotxes, sinó que forja el camí cap a un futur on cada moment està enriquit per la intel·ligència artificial, la connectivitat sense fissures i les energies netes. En aquest viatge, cada quilòmetre recorregut és un pas cap a aquest futur.

“El que no sap la gent és que moltes de les pel·lícules que veuen cada dia estan tractades amb efectes digitals. No cal que siguin robots enormes o explosions"

Ignacio Caicoya

La indústria cinematogràfica i l'automòbil serveixen d'exemple, perquè han col·laborat en innombrables ocasions, creant pel·lícules, anuncis i una llarga llista de propostes conjuntes. Comparteixen plantejaments i fins i tot innovacions. És el cas d'Ignacio Caicoya, CEO d'IRO Pictures, que tenia un somni. Un somni que es compleix cada cop que una productora de cinema els truca per crear uns efectes especials. La sort es va interposar en el seu camí quan va participar en produccions com ‘Interstellar, Los Vengadores’ o ‘Ex-Machina’. "El que no sap la gent" - apunta Ignacio - "és que moltes de les pel·lícules que veuen diàriament estan tractades amb efectes digitals. No cal que siguin robots enormes o explosions".


Ignacio Caicoya, CEO IRO Pictures & Supervisor de VFX.

I és que accelerar el futur és enfrontar-se a les il·lusions, als reptes i les adversitats. Perquè la tecnologia ens ajuda a fer que tot sigui més fluid, més funcional i més interessant. Tot i això, el futur el fem junts. Per això, és tan important per a Ignacio treballar amb el seu equip en què destaquen dues figures: Darío Uruñuela, un artista de la il·luminació i composició 3D, i Austeja Gaputyte, especialista en postproducció. Tot i això, són molts els que componen IRO Pictures, situada a Tenerife i amb una projecció de futur tan gran com la suma dels somnis dels que componen aquesta empresa.

Darío Uruñuela Francia, Compositor de VFX.
Darío Uruñuela Francia, Compositor de VFX.
Austeja Gaputyje, cap de producció a IRO Pictures.
Austeja Gaputyje, cap de producció a IRO Pictures.


El coche que acompaña a Ignacio Caicoya Cecchini es el Renault Espace E-Tech Full Hybrid, de conducción totalmente eléctrica.
El cotxe que acompanya Ignacio Caicoya Cecchini és el Renault Espace E-Tech Full Hybrid, de conducció totalment elèctrica.
Renault Espace E-Tech Full Hybrid.
Renault Espace E-Tech full hybrid, el veritable luxe sempre serà l’espai.

L'espai és el veritable luxe

A Ignacio Caicoya l’acompanya un Renault Espace E-Tech full hybrid.

MODEL
 • Renault Espace E-Tech full hybrid

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
 • Motor: E-Tech full hybrid 200 C.V.

 • Potència màxima KW CEE (C.V.): 146kW (200)

 • Velocitat màxima (km/h): 175

 • Nombre de places: 5 - 7

 • 32 sistemes avançats d'assistència a la conducció

 • openR link 12”: sistema multimèdia amb Google integrat + connexió sense fil telèfon intel·ligent

DISSENY
 • Habitabilitat – 7 places: Gaudeix d'un gran espai que permet viatjar còmodament fins a set persones. La banqueta del darrere es pot inclinar 31º i lliscar 22 cm per oferir l’espai més gran per a les cames en la seva categoria.

 • Sostre panoràmic de vidre: L'ampli sostre panoràmic de vidre* d'1 m² il·lumina l'habitacle amb una lluminositat sense igual optimitzant la comoditat a bord gràcies a l'aïllament reforçat. *depenent de la versió.

 • So: 12 altaveus, el so d'alta fidelitat Harman Kardon, una distribució del so extraordinària per gaudir al màxim de la música.

 • Display: Navega fàcilment gràcies a les dues pantalles openR (774 cm²) i al sistema head-up display (210 cm²). El sistema multimèdia openR link porta Google integrat* i els serveis connectats Renault.
  Més de 50 aplicacions** amb continguts exclusius: planificar un trajecte, trobar un lloc per estacionar o fins i tot escoltar la teva música preferida sense apartar la vista de la carretera.