10 accessoris perfectes per lluir tot l'estiu i on trobar-los :: Prensa Ibérica per El Corte Inglés

10 accessoris perfectes per lluir tot l'estiu i on trobar-los

Ganxet, sandàlies planes amb plataforma, bosses XS... Puja el mercuri i la millor manera de donar un toc a l'estilisme és lluir els accessoris de la temporada. Seleccionem els imprescindibles

En col·laboració amb:


Arriba l'època de l'any en què els accessoris llueixen més. Sandàlies, barrets, bosses de platja, ‘kikoys’, ulleres i tones de bijuteria arriben a les botigues per esdevenir els protagonistes absoluts dels estilismes estivals. Seleccionem de la mà d'El Corte Inglés les peces que cotitzen a l'alça i que regnaran en qualsevol bon fons d'armari durant diverses temporades.

Els materials naturals han triomfat en passarel·les de mig món i per això les propostes que abans s’esgotaran són les que estan elaborades amb ganxet. Bosses, sandàlies i fins bijuteria es presenten teixides en xarxa per donar aquest aire illenc al look estrella del període més assolellat de l'any.

La paleta de l'estiu se centra en els tons terra, naturals i els pastels. Roses, grocs i sobretot celestes tenyeixen cinturons, carteres o xancletes de platja.

Aquest estiu les bosses seran micro o XXL, aquí no hi caben mitges tintes. Els grans, preferiblement de xarxa, triomfen a la platja o piscina mentre que els XS sortiran a brillar al vespre.

Al web i l'app d'El Corte Inglés pots aconseguir totes les peces de tendència de l'estiu i, a més, moltes amb lliurament el mateix dia. Així no hauràs d'esperar per estrenar-les!

‘Shopping’ de platja

Jo & Mr. Jo

39,90€

Aquesta bossa ens apassiona per diversos motius, el principal és que no pot ser més sostenible: està elaborada en paper! Amb una gran capacitat i superlleugera, és perfecte per ficar-hi tots els estris de la platja i, a més, té dues nanses. Pots portar-la a l'espatlla o en mode bandolera. Està folrada en tela i porta incorporats uns pompons, també de paper natural, que la fan irresistible.

Vegeu article

Bandolera

Simó Sastre

39,95€

Ideal per complementar un look pensat per gaudir de la caloreta en una terrassa. Elaborada amb palma natural i adornada amb passamaneria blanca, en aquesta bandolera que signa Simó Sastre hi cap l'essencial i a més té un bon tancament de cremallera. Perquè l'única preocupació sigui passar-s'ho bé!

Vegeu article

‘Kikoy’

Southern Cotton

29,99€

No hi ha maleta de platja que es preï que no porti un ‘kikoy’ a l’interior. I és que des de fa diverses temporades, aquesta 'peça' s'ha tornat imprescindible. ¿Els motius? Serveix tant per estirar-se a la sorra, com per utilitzar com a pareo o fins i tot cobrir-se el coll quan es fa de nit i refresca. Aquest, a més, en to natural, està elaborat en cotó 100% i porta un ‘shopper’ a joc.

Vegeu article

Cartera de mà

Southern Cotton

19,95€

En ràfia natural i amb detalls reblats en pell color maquillatge, sens dubte estem davant la cartera de l'estiu. Combina amb tot i pots usar-la per portar les cremes dins del teu ‘shopper’ de platja i com a bossa per a la resta de plans. Porta una nansa curta que la fa comodíssima per lluir penjada del canell.

Vegeu article

Cabàs

Southern Cotton

39,95€

Fa joc amb la cartera de mà i no ens poden agradar més els accessoris combinats. Usats junts o per separat sens dubte són tot un encert. Amb els mateixos reblons que la seva germana petita i amb una gran capacitat, aquest cabàs és perfecte per a les que porten 'la casa a sobre'. La seva doble nansa el fa doblement còmode i pràctic.

Vegeu article

Barret

Gloria Ortíz

49€

No es tenen mai suficients barrets, i menys si són tan bonics com aquest que signa Gloria Ortíz. Elaborat en ràfia natural i adornat amb margarides, és un accessori supertendència que et protegirà a la platja dels raigs de l'astre rei.

Vegeu article

Ulleres de sol

El Corte Inglés

19,95€

Enormes, tal com les hauria triat Audrey Hepburn si l'esmorzar amb diamants se l'hagués pres en un ‘resort’ a la Mediterrània. I és que la forma ovalada, el vidre degradat i l'’animal print’ fan d'aquestes ulleres de sol el complement més ‘chic’.

Vegeu article

‘Shopping’ platja

Jo & Mr. Jo

39,90€

Inspirat en l’instagramable model que va elevar Jacquemus a l'Olimp dels dissenyadors però amb una mida molt més portable, aquesta bossa de platja de Jo & Mr. Jo està elaborada en paper natural teixit, es tanca amb fermall i té una butxaca interior amb cremallera extrapràctica. ¿El millor? Els seus serrells laterals li donen un toc diferent i ideal.

Vegeu article

Ulleres de sol

Jo & Mr. Jo

29,90€

Els tons pastel cotitzen a l'alça aquest estiu i per això no podíem deixar passar per alt aquestes ulleres de sol amb muntura bimaterial en metall i pasta. Amb un lleugeríssim ‘cat eye’ a l'extrem i vidres verds, estan pensades per regnar durant diverses temporades.

Vegeu article

‘Kikoy’

El Corte Inglés

22,95€

La paraula ‘kikoy’ ve del swahili i originalment era un pareo usat exclusivament per homes de la costa est africana. Avui és un imprescindible de platja que no podem deixar de portar. Aquest model multicolor, elaborat en barreja de cotó, ens transporta per les seves tonalitats a l'origen de la peça. ¡Preciosíssim!

Vegeu article
Top