Plans de tardor: idees d'oci <em>‘low cost’</em> per a tota la família :: Prensa Ibérica para Vodafone

Plans de tardor:
idees d'oci ‘low cost’ per a tota la família

Passar una bona estona en família amb els nens és possible sense necessitat de gastar-se molts diners. No et perdis els plans que et proposem per gaudir aquesta tardor

Contingut ofert per:


Sabem que la tardor sol ser una època en què més d'una família s’ha d’estrènyer el cinturó per arribar a final de mes, especialment quan hi ha nens petits. Comprar els llibres per al nou curs, uniformes o roba nova, material escolar... fan que la costa de s'inclini més del normal. Però, encara que estiguem passant per una mala situació econòmica, no podem deixar de gaudir de plans en família. Et proposem diverses idees perquè tots us ho passeu d'allò més bé sense gastar-vos gaires diners.

Passar el dia a la muntanya

A la tardor encara queden dies amb bon temps per poder gaudir d'un dia a la muntanya en família. Un llom arrebossat, una truita de patates, alguna cosa fresqueta i molts jocs per passar-s’ho bé amb els més petits de la casa. Passar el dia a la muntanya ens permet caminar una mica, respirar aire pur i que tota la família pugui entrar en contacte amb la natura.

No oblideu ficar a la motxilla una corda, una pilota o algun joc per compartir moments únics tots junts.

Ruta amb bicicleta tota la família

Hi ha moltes rutes que estan preparades perquè puguem fer-les amb nens i que s'ajusten al ritme dels més petits. La família sencera sobre dues rodes és un pla molt divertit per apropar els nens a la natura mentre fan esport i fomenten l'esperit d'equip. Si heu de passar moltes hores a la bicicleta és important anar ben equipats amb un bon casc i roba adaptada a l'activitat. Si a més d'això, podem anar amb guants per les possibles caigudes evitarem més d'una rascada.

Viure aventures junts tendeix a fer que les famílies estiguin més unides.

Free tour per la teva ciutat

Cada vegada que viatgem fora, ja sigui a una altra ciutat o país, reservem un free tour per conèixer de la mà d'experts tots els racons de l'indret. Però moltes vegades ens oblidem de descobrir aquestes curiositats de la ciutat on vivim. Per això, un dels plans més interessants que es poden fer en família és realitzar un free tour per la nostra ciutat i que ens expliquin la història del lloc on vivim. Segur que als nens els encantarà descobrir tots els secrets dels carrers per on passegen cada dia.

Visita virtual al Museu del Prado

Per a aquells dies de fred en què no vingui de gust sortir de casa, es pot visitar el Museu del Prado des de qualsevol punt d'Espanya. Els nens poden entrar en contacte amb la cultura d’una forma fàcil i senzilla. A través d'una audioguia infantil, la infanta Margarida els convida a recórrer les sales del Museu del Prado per descobrir les col·leccions gràcies als comentaris d'obres mestres de Velázquez, Goya, Tiziano, El Bosco, Murillo o Rubens. Una manera molt entretinguda d'apropar l'art al públic.

Per realitzar la visita pel Museu del Prado només s’ha de comptar amb connexió a internet a casa. Sabem que a final de mes és una despesa extra però molt necessària. Per això, Vodafone dona suport als que estan passant per una mala situació econòmica amb les seves tarifes socials, com la Tarifa Conectad@s, pensada per a aquelles persones més grans de 30 anys que siguin beneficiàries de l'Ingrés Mínim Vital. Per 10 euros al mes, aquesta tarifa inclou navegació 5G fins a arribar 15GB i trucades il·limitades. Una altra opció és la Tarifa Conectad@s+internet, que inclou mòbil i internet, amb 15GB acumulables i trucades il·limitades per 25 euros al mes.

Crispetes i ¡acció!

Ara tenim moltes plataformes amb pel·lícules i sèries perquè podem veure sense sortir de casa. Si necessitem organitzar un pla ‘low cost’, per què no fem unes crispetes casolanes, refrescos i passem la tarda del diumenge veient una pel·lícula en família? Això sí, els toca triar pel·lícula als petits de la casa.

Vodafone social: una tarifa adaptada per a tu

Les tarifes de Vodafone estan dissenyades per a aquelles persones que a hores d'ara compten amb menys recursos perquè no deixin d'estar connectades mentre millora la seva situació i puguin seguir tenint, a l'abast d'un clic o una trucada, la manera de treballar la seva xarxa de contactes i la possibilitat de trobar o generar noves oportunitats. Perquè, a més, al contractar-les, aquestes tarifes proporcionen accés gratuït a Udemy, plataforma líder de formació en línia, i a Future Jobs Finder, una plataforma exclusiva de Vodafone que ens orienta en la recerca de feina.

Top