Les plantes donen alegria a les llars, a més de proporcionar en algunes ocasions efectes curatius o relaxants. Entre els beneficis d'algunes les plantes n'hi ha un que molts agrairan: ajuden a espantar els mosquits.

Amb l'arribada de la calor, aquests insectes voladors es colen a casa i es converteixen en un malson durant la nit. Les seves picades afecten tota la família i el seu so voleiant al voltant de les nostres oïdes és una de les sensacions més molestes. En aquest sentit, les plantes poden ser el millor remei per espantar els mosquits.

Geranis

A més de donar alegria amb els seus colors, els geranis són un perfecte antimosquits. Aquestes flors actuen com a barrera contra els mosquits, de manera que simplement hauràs de posar unes testos a les finestres i balcons i crearàs el millor mur contra aquests insectes.

Citronella

L'aroma que desprèn aquesta planta és una autèntica trampa per als mosquits. De fet, molts productes antimosquits la inclouen entre els seus components.

Alfàbrega

Unes testos amb alfàbrega al voltant de casa o al teu jardí seran els teus millors aliats contra els mosquits. Aquests insectes quedaran atrapats entre l'alfàbrega i no arribaran a entrar a casa.

Espígol

Els beneficis de l'espígol, el seu color i la seva agradable olor la fan una de les plantes més agraïdes. No requereix molta cura i, a més, les seves fulles actuen com a repel·lent contra els mosquits.

Menta

Els usos de la menta són innombrables. La seva fresca olor atrau els mosquits, que cauen directament entre les seves fulles i, d'aquesta manera, no es colen a casa teva.