Aconseguiràs vendre el pis? Podràs comprar-te la casa dels teus somnis? El preu que et demanen és l’adequat? Si vols seguretat i garanties d’èxit en el procés de compravenda, Apialia Bages és el teu portal immobiliari de confiança. És una agrupació comercial formada per agències immobiliàries de la comarca, que col·laboren i comparteixen els encàrrecs de venda, gestionant els immobles de manera conjunta, sota un mateix codi ètic, amb els mateixos procediments i prestant el millor assessorament al client.

La unió fa la força. A Apialia Bages estan convençuts que la fórmula de treballar conjuntament una cartera d’immobles aporta uns beneficis tant per al comprador com per al venedor respecte a l’agència immobiliària tradicional. «Som més ràpids, efectius i eficaços», asseguren portaveus de l’associació. Com a mostra d’èxit, cal destacar que l’any 2018 van vendre més de 300 immobles ( pisos, cases, xalets, naus industrials, locals comercials, despatxos, ter-renys, pàrquings...).

Multiexclusiva

La comercialització dels immobles és exclusiva dels membres d’Apialia Bages, per tant només es poden trobar a les immobilàries adherides a l’agrupació. Són: Bonavista, IMMOB, Casadepoble, Finques Passeig, Arfe, Instal·la’t, Vicmoba, BSN i Zabala. Gestionen més de 150 immobles a la comarca del Bages. «Confiar en Apialia Bages té un valor afegit: la multiexclusiva de la compravenda, és a dir, tenir una xarxa de més de 40 comercials treballant per un mateix immoble, que no es pot trobar fora d’Apialia», remarquen des d’Apialia Bages.Beneficis per al comprador

Els avantatges com a comprador són que tens accés a una oferta més àmplia de producte i, per tant, pots trobar d’una manera més fàcil, ràpida i còmoda l’habitatge que desitges.

Tens més agents immobiliaris professionals i més oficines al teu servei, amb un tracte del tot personalitzat: «La propietat es comparteix però el client té un únic agent immobiliari com a interlocutor per comercialitzar l’habitatge».

Els preus són sempre ajustats al mercat.

Beneficis per al venedor

Com a client interessat a vendre un immoble, comptes amb el suport de totes les immobiliàries adherides a Apialia Bages a l’hora de difondre la propietat, de manera que tens una major difusió per a la venda. És a dir, tot i que només tractis amb una agència del grup, tens al teu servei 9 immobiliàries que treballaran la teva propietat amb el mateix preu, les mateixes condicions i els mateixos estàndards de qualitat.

Augmenta el nombre de compradors potencials, ja que la cartera de clients s’amplia sumant les de totes les immobiliàries que formen part de l’associació.

Cinc anys de trajectòria

Apialia Bages va néixer fa cinc anys i ha anat creixent amb la suma d’esforços d’immobiliàries que en valoren molt positivament la trajectòria. Dins de l’associació hi ha empreses amb una llarga experiència -fins i tot de 50 anys- i d’altres de més noves. Totes coneixen bé el territori, comparteixen la passió per la feina i tenen voluntat de servei al client, per donar resposta a les seves necessitats. «L’acompanyem en tot el procés de compravenda, hi ha un tracte personalitzat de l’inici al final de l’operació, que no és només l’entrega de claus sinó també els tràmits postvenda», expliquen. I remarquen que aquest és un tret diferencial respecte a immobiliàries virtuals, «que deixen el client més desemparat».

L’assessorament és «molt important», i més tenint en compte que «el mercat no és fàcil i els tràmits són complicats», apunten. Estan convençuts que la millor garantia és Apialia. «Treballem amb rigorositat, compromís, rapidesa i eficàcia». Tenen eines i recursos per satisfer el client. En aquest sentit fan una crida a aquelles persones interessades a comprar per exemple un pis al centre de la ciutat, una casa unifamiliar o un xalet amb piscina: «És un bon moment per comprar i per invertir», asseguren. «I Apialia som un bon reclam», afegeixen.

Model consolidat

El model Apialia funciona i està consolidat. Són agrupacions comercials del col·lectiu API (Agents de la Propietat Immobiliària) i n’hi ha per tot el país. Tots els membres d’Apialia són Apis, però no tots els Apis són d’Apialia.

Informa't i segueix-nos a:

Facebook: Apialia Bages

Instagram: Apialia Bages

Pàgina web: www.bages.apialia.cat

E-mail: bages@apialia.cat