Crear i sorprendre el client és l'objectiu de tot interiorista. A Borrós Interiorisme, a Manresa, aconsegueixen espais únics, personals i espectaculars. Fan reformes integrals de cases, pisos, hotels,restaurants, apartaments d'alt 'standing', oficines, establiments... i gestionen tots els professionals necessaris per a l'execució del projecte, per lliurar-lo, si el client ho desitja, clau en mà.

«Cada projecte que fem és un repte creatiu, adaptat a les necessitats del client i a la personalitat de l'espai», explica Marc Borrós, interiorista, arquitecte tècnic i gerent de Borrós Interiorisme. La seva filosofia és fer projectes amb un estil atemporal i durador «i que la persona se senti bé a casa seva i que la inversió que fa per millorar-la tingui una llarga vida».

Projectes amb personalitat

Projectes amb personalitatL'equip de Borrós Interiorisme el formen joves entusiastes de la seva feina. Sis professionals de l'interiorisme i l'arquitectura que treballen plegats al servei de clients de perfil molt variat. Tal com remarca Marc Borrós: «ens dirigim a tothom qui vulgui millorar casa seva o el seu negoci i estigui disposat a invertir i confiar en un equip que donem un valor afegit a les idees dels clients». Borrós Interiorisme aporta solucions noves i té present les indicacions del client «perquè el projecte tingui personalitat».

Interiorisme de l'Oller del Mas

Interiorisme de l'Oller del MasUn projecte destacat que té entre mans Borrós Interiorisme és el nou complex de l'Oller del Mas. «Estem treballant en l'interiorisme de tot el complex: celler, restaurant, club social, cabanes per allotjar-se... és un gran projecte per al Bages», assegura Marc Borrós. Paral·lelament fan projectes a tot Catalunya, Espanya i també a Europa. La demanda és alta, «és un bon moment per al sector».