23 de octubre de 2019
23.10.2019
PUBLIREPORTATGE

Projectes d'interiorisme atemporals que s'adapten a les necessitats del client

A Borrós Interiorisme, a Manresa, gestionen tots els professionals necessaris per a l'execució de l'obra

24.10.2019 | 07:09

Crear i sorprendre el client és l'objectiu de tot interiorista. A Borrós Interiorisme, a Manresa, aconsegueixen espais únics, personals i espectaculars. Fan reformes integrals de cases, pisos, hotels,restaurants, apartaments d'alt 'standing', oficines, establiments... i gestionen tots els professionals necessaris per a l'execució del projecte, per lliurar-lo, si el client ho desitja, clau en mà.

Rehabilitació integral d'un habitatge que recupera els elements estructurals originals per donar-li caràcter i valor

«Cada projecte que fem és un repte creatiu, adaptat a les necessitats del client i a la personalitat de l'espai», explica Marc Borrós, interiorista, arquitecte tècnic i gerent de Borrós Interiorisme. La seva filosofia és fer projectes amb un estil atemporal i durador «i que la persona se senti bé a casa seva i que la inversió que fa per millorar-la tingui una llarga vida».

Projectes amb personalitat

L'equip de Borrós Interiorisme el formen joves entusiastes de la seva feina. Sis professionals de l'interiorisme i l'arquitectura que treballen plegats al servei de clients de perfil molt variat. Tal com remarca Marc Borrós: «ens dirigim a tothom qui vulgui millorar casa seva o el seu negoci i estigui disposat a invertir i confiar en un equip que donem un valor afegit a les idees dels clients». Borrós Interiorisme aporta solucions noves i té present les indicacions del client «perquè el projecte tingui personalitat».

El mar, protagonista d'aquest dorrmitor / Menjador amb elements naturals

Interiorisme de l'Oller del Mas

Un projecte destacat que té entre mans Borrós Interiorisme és el nou complex de l'Oller del Mas. «Estem treballant en l'interiorisme de tot el complex: celler, restaurant, club social, cabanes per allotjar-se... és un gran projecte per al Bages», assegura Marc Borrós. Paral·lelament fan projectes a tot Catalunya, Espanya i també a Europa. La demanda és alta, «és un bon moment per al sector».

L'equip de professionals de Borrós Interiorisme a l'Oller del Mas
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook