Vols una llar a la teva mida i per això busques habitatges buits per poder decorar-los i moblar-los al teu gus? Tenim el que necessites en els següents pisos buits en venda a Manresa.

Si vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies i en Xarxes Socials, contacta amb nosaltres punxant en aquest enllaç.Pis al carrer de la Creu Guixera

Pis de 135 m2, 3 habitacions, molt lluminós i amb bona distribució. Està molt a prop del transport urbà. Més informació i fotografies pis en venda a Manresa.

Pis a la zona plaça Catalunya

Pis 96 m2 amb terrassa, 4 habitacions, en bon estat, propietat ubicada al centre. Més informació i fotografies pis en venda al centre de Manresa.

Pis a Manresa

Pis planta baixa 48 m², 2 habitacions dobles, exterior, assolellat. Més informació i fotografies pis en venda a Manresa.

Pis a la carretera Pont De Vilomara

Pis de 124 m², 5 habitacions, pati, molt lluminós, és una 1 ª planta sense ascensor. Més informació i fotografies pis en venda a Manresa.

Pis al carrer Circumval·lació

Pis 47 m2, 1 habitació, ampli i lluminós, cuina oberta, terrassa. Edifici amb ascensor. Més informació i fotografies pis en venda a Manresa.