La Grossa de la Loteria de Nadal 2021 és el 86148. Janice i Paula, d'escola de San Ildefonso, l'han cantat a les 12.12 h. Amb un premi de 400.000 euros per cada dècim, el premi gros del sorteig extraordinari d'aquest 22 de desembre ha anat a parar a Madrid, Las Palmas, Santoña (Cantàbria) i Ayamonte (Huelva).

En el cas de Madrid, a l'estació d'Atocha s'han venut 129 sèries del el 86148 que han repartit un total de 516 milions. han estat les dues nenes encarregades de portar la sort.

L'any passat, el 2020, la Grossa va ser el 72897, es va cantar a les 12.02 h, set minuts abans que la d'enguany. Va caure a Reus i va repartir premis menors a Montbui i a Esparreguera.

El 86148, la Grossa de la Loteria de Nadal 2021

Més premis relacionats amb la Grossa

  • Números amb les quatre últimes xifres iguals que el primer premi: 120 euros.
  • Números amb les tres últimes xifres iguals que el primer premi: 100 euros + 20 euros del reintegrament.
  • Números amb les dues últimes xifres iguals que el primer premi: 100 euros + 20 euros del reintegrament.
  • Números amb l'ultima xifra igual que el primer premi: 20 euros del reintegrament.

Les aproximacions són altres premis vinculats al primer premi de la Loteria de Nadal. Són el número anterior i el posterior de la Grossa i reben 2.000 euros per dècim la primera aproximació; la segona, 1.250 euros; i la tercera, 960 euros.

El reintegrament permet recuperar els diners invertits, 20 euros per dècim.

Terminacions més agraciades per la Grossa

Des de 1812, data en què es va celebrar el primera sorteig de la Loteria de Nadal, hi ha hagut moltes terminacions premiades.

El 5 és la xifra que més vegades ha estat afortunada amb la Grossa de la Loteria de Nadal, ja que el primer premi ha acabat en 5 en un total de 32 ocasions. Per això, no és estrany que aquesta terminació sigui una de les més demandades any rere any, alçant-se sempre com una de les preferides.

Seguint de prop al 5, destaquen els dècims acabats en 4 i 6, l'elecció de la Grossa en 27 edicions.

Terminacions menys agraciades

Contràriament, entre les terminacions menys afortunades hi ha l'1, ja que només li ha tocat la Grossa en una ocasió. El segueixen el 2 i el 9, com a últimes xifres que menys vegades han estat premiades amb el principal premi de la Loteria de Nadal.

Els números més buscats de Loteria de Nadal 2021

Tot i que el coronavirus ens ha donat una petita durant aquest any, fins a l'arribada de la sisena onada, els números relacionats amb la covid-19 han estat entre els més buscats. Així, el 14320, dia que va entrar el vigor el primer estat d'alarma a Espanya per la pandèmia, és un dels més sol·licitats pels espanyols.

Un altre número que també s'ha esgotat és el 19.921, dia en què el volcà de La Palma va entrar en erupció. I al rànquing també hi figura el 80.121, que és quan vaa començar el temporal Filomena a Madrid.

Comprova aquí si el teu número té premi. En aquest altre enllaç pots consultar la llista sencera dels premis menors, la pedrea.