Aquest edifici ha patit tres incendis des del mes de setembre passat, dos d'ells aquesta mateixa setmana. Aquesta resolució ordena l'enderroc immediat de l'edifici i segons fonts municipals, els treballs s'iniciaran dilluns mateix. La casa, que actualment estava buida, havia estat okupada abans del primer incendi que s'hi va produir el mes de setembre. Des de llavors, els accessos s'hi van tapiar, però aquesta mateixa setmana s'hi han produït dos incendis més per causes desconegudes, el darrer aquesta matinada.

En aquest darrer incendi hi ha treballat sis dotacions dels Bombers i ha afectat el mobiliari que hi havia acumulat a la planta baixa de l'edifici.

L'incendi de dimarts va afectar la segona planta de la casa, que actualment estava deshabitada. Set dotacions dels Bombers van treballar en les tasques d'extinció, que van obligar a serrar la porta metàl·lica per poder accedir a l'interior de l'edifici, ja que les finestres i balcons s'havien tapiat després del primer foc, que hi va tenir lloc el setembre. A més de tapiar els accessos, també es va posar una nova porta metàl•lica per impedir que els okupes hi tornessin a entrar.

El primer incendi s'hi va produir el mes de setembre, de forma accidental i tot i que la casa estava okupada, no es van haver de lamentar danys personals.