El joc de Manresa va esgotar les primeres seixanta unitats al cap de poques hores de ser posat a la venda, el dimecres 24 de desembre. Les previsions van fer curt perquè, de les 900 unitats que se n´han fet, tan sols van arribar a la llibreria Abacus una petita quantitat, del cinc per cent, fet que va significar que fossin molt pocs els manresans que van poder gaudir del joc de taula durant la nit de Nadal.

A partir d´avui s´han de posar a la venda més exemplars del joc. A l´Abacus és previst que n´arribin aproximadament una cinquantena, mentre que l´Oficina d´Informació i Atenció Ciutadana de l´Ajuntament n´ha de posar a la venda una quantitat indeterminada.

El joc de Manresa, iniciativa que s´emmarca dins el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de l´Ajuntament de Manresa, és una eina per a tots aquells manresans i manresanes que vulguin posar a prova, lúdicament, els seu coneixements de la ciutat. El joc inclou un tauler, sis fitxes de diferents colors i quatre-centes targetes amb tres preguntes cada una de temàtica diferent -personatges, cultura, història, esports, entorn i societat activa- i amb una valoració concreta segons el grau de dificultat (d´un a nou punts).