L'arranjament dels balcons dels blocs torre 5 i 6 i dels blocs lineals del barri de la Font dels Capellans posaran el punt final als 18 anys d'inversió feta per l'empresa pública Adigsa per a la rehabilitació i millora del veïnat.

Així ho van fer saber, ahir al migdia, la cap de l'Àrea de Projectes i Obres d'Adigsa, Maria Espinosa, i el president de l'associació de veïns de la Font dels Capellans, Josep Rueda. Des de l'any 1992, Adigsa ha invertit en la millora dels blocs de pisos de protecció oficial de la Font i del seu entorn 6 milions d'euros, amb els quals s'han pogut reparar teulades o instal·lar escales contra incendis, entre d'altres. Tot i que el conveni entre Adigsa i el barri ha finalitzat, Rueda ha declarat que "si sorgeixen patologies als blocs reclamarem a l'administració que ho solucioni".

Ahir, Espinosa i Martí Traserra, representant de l'empresa adjudicatària de les obres (C. Beravi SL), van signar l'inici de l'actuació que ha de permetre reparar els cantells dels balcons a 88 habitatges dels blocs torre 5 i 6 del barri.