Un any i mig després que Josep Trench dimitís com a president de l'Associació de Comerciants del Carrer d'Àngel Guimerà de Manresa al·legant una manca d'implicació dels altres comerciants, l'agrupació de botiguers encara no té ningú que la capitanegi. Segons ha explicat David Augé, responsable de la botiga de roba La Creadora, "de moment treballem a partir d'una comissió en què no hi ha càrrecs ni jerarquies: som cinc botiguers que ens reunim, treballem i prenem decisions sobre el comerç de la zona".

Augé ha assenyalat que "tant de bo poguéssim convocar una assemblea en què vinguessin tots els socis i en què s'elegís un nou president, però no tindria sentit, perquè seríem els cinc de sempre, i tampoc no hi hauria qui s'oferís per assumir el càrrec".

El responsable de La Creadora ha explicat que, en total, "potser hi ha una quinzena de botiguers amb qui pots comptar [de la seixantena de socis que té l'entitat]". Segons ha avançat David Augé, actualment l'associació "treballa per crear una adreça electrònica des de la qual puguem informar de totes les novetats els socis d'una manera més senzilla i ràpida" i "també estem preparant els llums que col·locarem al carrer per Nadal". Pel que fa al pagament d'aquest últim aspecte, Augé ha explicat que "deuen contribuir a l'enllumenat de Nadal el 80% dels comerços".