L'Apuntador, l'agenda municipal d'activitats ciutadanes, disposarà a partir de l'1 de febrer de versió on-line. El nou mitjà, que es podrà consultar a l'adreça www.lapuntador.cat, pretén complementar i millorar el servei que fins ara ha ofert la versió en paper, que canviarà el sistema de distribució. S'incrementarà de manera substancial el nombre de punts de distribució i s'abandonarà el repartiment a través de les bústies.

L'Apuntador on-line permetrà garantir l'actualització dels continguts de la publicació; superar les limitacions d'espai que té la versió en paper; enfortir la interacció amb els usuaris i lectors, els quals tindran més possibilitats d'incorporar informació, i millorar la difusió que fins ara tenia la versió en paper, ja que farà possible arribar a sectors de població més habituats a consultar els mitjans de comunicació fent ús de les noves tecnologies de la informació.

L'aparició de la versió digital ha fet repensar la versió en paper. En aquest sentit, el tiratge actual, de 31.300 exemplars, se situarà en 15.000. El repartiment es farà a través de punts de fàcil accés públic, passant dels 40 actuals a més d'un centenar (equipaments públics, bars, cinemes, forns de pa...). Pròximament, des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana i el web municipal s'informarà dels punts de distribució. Per donar a conèixer L'Apuntador on-line a les entitats de Manresa, demà, a les 8 del vespre, es farà una sessió informativa a la sala tallers del Casino.