El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Manresa, Alexis Serra, ha qualificat de "pantomima" l'acord signat per l'alcalde socialista Josep Camprubí sobre el parc Vila Closes i ha demanat a ERC "que es mulli" i doni suport a una consulta popular sobre com ha de ser el nou parc.

Serra ha afirmat que CiU no deixarà passar un acord "electoralista" lligat per Camprubí en un exercici de fonambulisme entre les demandes dels veïns i les barreres que posava el seu propi departament d'Urbanisme. Assegura que aquest no és el sistema i el resultat és inassumible, primer de tot perquè "no es pot votar a favor d'un projecte del qual es desconeix el resultat final i que, a més, no se sap quants diners val". Serra ha afirmat que si no és l'actual president del grup municipal, Ignasi Perramon, haurà de ser el candidat republicà a l'alcaldia, Pere Culell, qui pensi en funció del pròxim mandat i de si el que vol és tenir un projecte perfectament definit i quantificat que pugui ser votat a favor o en contra pels veïns o un acord lligat des de molts condicionaments que no són els que més interessen als veïns ni són els més adequats per al resultat que es pugui aconseguir amb aquest espai públic.

Serra va recordar que en el ple municipal "l'alcalde no va saber respondre quant costava el conjunt del projecte". El polític no creu que valgui l'argument que la consulta popular s'havia d'haver plantejat abans, perquè encara no s'ha tret un clau del parc i perquè fer la consulta és millor que lligar pels pèls un acord "per sortir a la foto. Per això nosaltres no l'hem signat".