L´Escola de Música del Conservatori Municipal de Música de Manresa obre el proper dilluns 4 de juny el període de preinsripcions per al proper curs 2012-2013. Fins el 22 de juny es podrà presentar la documentació a les oficines del Conservatori, al carrer Ignasi Balcells 12-14.

Com cada any, el Conservatori ofereix formació musical per a diferents grups d´edats: sensibilització i iniciació musical per a nens i nenes d´entre 5 i 7 anys; escola de Música Elemental, a partir de 8 anys; i escola de Música Avançada, a partir de 12 anys.

Aquest curs, com a novetat, s´ofereix un grup d´iniciació per a nois i noies d´entre 10 i 14 anys que vulguin iniciar-se en el mon de la música, encara que no tinguin coneixements previs.

I també com cada any, l´Escola d´Adults ofereix la possibilitat als majors de 18 anys de formar-se musicalment i formar part d´un conjunt coral. Així mateix, es poden cursar els estudis de música reglats de grau professional.

S´han repartit 4.000 díptics d´informació de l´escola

Amb l´objectiu que aquesta informació pugui arribar al màxim de població possible, s´ha fet una distribució de gairebé 4.000 díptics a tot l´alumnat de Manresa d´entre 5 i 9 anys.

A més a m&eacut e;s, durant tot aquest curs escolar s´han realitzat concerts per les escoles i activitats obertes a la ciutat per tal que el Conservatori i la seva escola sigui coneguda per tota la ciutadania i que tot aquell que tingui ganes d´introduir-se en l´aprenentatge de la musica o ja en tingui coneixements, però vulgui ampliar-los, sàpiga que en el Conservatori pot trobar l´espai adequat als seus interessos.

Amb el díptic d´informació a les escoles s´ha adjuntat una carta del regidor d´Ensenyament de l´Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, on anima als alumnes i les seves famílies a "conèixer el projecte educatiu" del Conservatori, i transmet l´aposta de l´Ajuntament per "l´aprenentatge musical com a motor en el desenvolupament de les persones".