El regidor d´Ensenyament i Universitats de l´Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, presentarà aquest dijous, 14 de febrer, a les 8 del vespre a l´Ateneu Les Bases, el nou carnet del Campus universitari de Manresa en un acte que es complementarà amb una conferència que l´atleta manresana, Núria Picas, sobre la seva experiència a l´elit esportiva.

El carnet és una iniciativa impulsada per l´Ajuntament de Manresa amb la participació dels quatre centres universitaris de la ciutat: l´Escola Politècnica Superior d´Enginyeria de Manresa (EPSEM), la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Althaia (UIC).

Es tracta d´un carnet gratuït que permet als estudiants universitaris d´aquests centres gaudir de promocions exclusives en establiments de la ciutat de diversos àmbits. Aquest carnet és extensiu a tota la comunitat universitària: personal de les universitats i serveis complementaris, docents i investigadors.

L´objectiu d´aquesta iniciativa és crear un vincle més estret entre la comunitat universitària i el sector comercial de la ciutat en benefici mutu i vol mostrar els beneficis d´estudiar i viure a Manresa.

L'atleta manresana, Núria Picas, apadrinarà el naixement d´aquest carnet universitari amb una conferència sobre els "13 mesos més especials" de la seva vida. La campiona del món d'Ultratrails de 2012, que s'ha confirmat com una de les corredores més completes en les curses de llarga distància -amb victòries de prestigi a Cavalls de Vent, Kima, Templiers i Skygames- compartirà les experiències i secrets que l'han dut a l'elit de l'esport mundial.

Durant l'acte, també es mostrarà el nou web del Campus que, entre altres, servirà de plataforma per fer difusió dels avantatges del carnet.