El director general de l'INCAVI, Jordi Bort, ha visitat la llar residència Urpina d'Ampans i les vinyes que envolten la llar i que donen ocupació a persones ateses a l'entitat.

Ampans produeix dos vins, el 3Nits i l'U d'Urpina, que elabora als cellers col·laboradors de Masies d'Avinyó i El Molí, respectivament, dels quals en produeix unes 6.000 ampolles aproximadament. En els propers 3 anys, l'entitat preveu incrementar la producció, amb la nova plantació de 3 hectàrees més de vinya i la futura incorporació de la varietat del Mandó.

Aquest any l'entitat ha plantat dues hectàrees i mitja més de les varietats cabernet sauvignon, merlot i sumoll, que se sumen a les ja existents. La vinya s'ha plantat a mà, tipus emparrat per facilitar les tasques del camp i s'ha planificat perquè sigui d'agricultura ecològica. El celler Fargas Fargas, de Salelles, ha col·laborat de forma solidària amb AMPANS facilitant el material necessari per a la realització de la plantació.Una de les vinyes més ben valorades de la finca, és una vinya de 70 anys d'antiguitat de sumoll, ubicada a tocar de la llar.