Al ritme de la cançó Que no ens parin, del grup bagenc Kòdul, membres de L'Ateneu Popular La Sèquia i altres entitats i persones van gravar un lipdub per donar a conèixer la quantitat de projectes i iniciatives que hi conflueixen.

La convocatòria del lipdub va aplegar més de 200 persones, que van participar en la gravació. Aquesta va recórrer els diferents espais de l'Ateneu, entre ells els tres nous espais que s'han inaugurat aquest cap de setmana: la ludoteca, la biblioteca i el rocòdrom.

La voluntat de l'Ateneu amb aquest lipdub és mostrar la vitalitat de l'espai i transmetre-ho d'una forma més visual i atractiva per a la gent que encara no el coneix. L'acció s'emmarca en una campanya de difusió del projecte de l'Ateneu que s'està duent a terme les últimes setmanes, que entre altres accions ha inclòs un repartiment bústia per bústia d'un tríptic amb informació de l'espai.

L'Ateneu es troba enmig d'un procés judicial perquè és un espai ocupat, però vol demostrar a la ciutat que és una oferta útil necessària dins la ciutat i que la seva clausura seria una gran pèrdua.