L'empresa Alba Bra SL ha presentat la documentació requerida després de guanyar el concurs i gestionarà l'establiment per un període d´un any, prorrogable per dos anys més, amb un cànon anual de 21.000 euros.

La junta de govern de l´Ajuntament de Manresa ha aprovat en la seva reunió d´avui l´adjudicació del contracte de concessió administrativa del quiosc de begudes situat davant del número 8 del Passeig de Pere III -conegut com el Quiosc del Quimet- a favor de l´oferta presentada per l´empresa Alba Bra SL, per un període d´un any, prorrogable per dos anys més, i amb un cànon anual de 21.000 euros.

En la mateixa reunió s´ha decidit comunicar a l´adjudicatari, que ha aportat la documentació sol·licitada dins del termini previst, que haurà de concórrer a formalitzar el contracte quan sigui requerit per l´Ajuntament, dins dels quinze dies hàbils següents a la recepció de la notificació d´aquesta adjudicació.

Així mateix, s´ha acordat notificar aquesta decisió de la junta de govern a les persones que han presentat ofertes en el procediment de contractació i publicar l´adjudicaci&oa cute; del contracte en el perfil del contractant de l´Ajuntament de Manresa.