Una vintena de pares i mares acompanyats dels seus fills es van manifestar dissabte davant de la biblioteca pública de Castellterçol, per mostrar el seu rebuig al tancament de la biblioteca municipal. Entre els participants hi havia els tres regidors d'Ai i AM, Alternativa Independentista i d'Acord Municipal, que ara mateix formen part de l'oposició de l'equip de govern de l'Ajuntament.

Des de les eleccions municipals del juny del 2011, la biblioteca, igual que l'espai Franc, es va tancar per sanejar les finances municipals i així estalviar sous mensuals. En el cas de la biblioteca, la major part dels centenars de llibres que hi havia s'han derivat a la biblioteca de l'escola pública.

El consistori, però, diu que està buscant solucions. Segons la regidora de Cultura i Educació de l'Ajuntament, Anna Fornell, en aquests moments "s'està treballant amb la Diputació de Barcelona per poder transformar la biblioteca en un nou espai de treball i de consulta modern, informatitzat i funcional segons les necessitats d'avui dia".