L'Ajuntament de Manresa ha instal·lat avui al matí rètols a tres entrades de la ciutat en les quals s´identifica Manresa com a "Municipi per la Independència".

Les tres entrades que l'Ajuntament ha senyalitzat són a la N-141c (carretera de Vic-Pujada Roja); a la C-37z (carretera de Cardona-Font de Neptú) i a la C-1411z (Pont Vell).

En el ple municipal del 20 de març es va acordar posar en marxa el procés per instal·lar senyals diversos que identifiquin Manresa com a Municipi per la Independència.

El regidor de Mobilitat, Ramon Bacardit (CiU), va explicar que la instal·lació s'executaria de manera progressiva perquè la ciutat té catorze accessos i les limitacions pressupostàries són rigoroses.

El grup municipal d'ERC va presentar la moció, que va tenir el suport de CiU, i va sumar 14 vots que van superar la majoria absoluta. Van votar-hi en contra els 9 regidors que sumen els grups municipals del PSC, PP i PxC i els 2 regidors de la CUP es van abstenir, per considerar la mesura no prioritària en un context de l'Ajuntament de greus problemes econòmics.