El Centre de Negocis Joan Font i el Montepio de Conductors inauguraran oficialment aquest dijous al vespre les noves oficines a la plaça Bages de Manresa. La iniciativa, que s'emmarca en el pla de creixement de l'empresa, és considerada una bona oportunitat de negoci tenir presència fixa en una zona de la capital del Bages que ha crescut notablement en els darrers anys i annex al campus universitari.

El Montepio de Conductors, que acaba de treure al mercat el producte Montepio Jove, disposa d´un espai preferent al nou Centre de Negocis Joan Font, que acull diferents empreses d´àmbits diversos, però especialment relacionats amb l´automoció.

Aquest és el tercer punt fix d´atenció que disposa el Montepio, a banda de la seu central, a la plaça Sant Jordi de Manresa i l´oficina al passeig de la Pau de Berga. Disposa d´una vintena de delegacions a municipis del Bages, Berguedà, Osona i Anoia.

L´acte inaugural serà a 2/4 de 8 del vespre i es preveu la presència de l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez i representants del cossos de seguretat i emergències de la Catalunya Central.