Una part de l'ala d'una de les àligues escultòriques que custodien el rellotge que hi ha a la façana de l'edifici de Can Jorba de Manresa es va desprendre dissabte a la nit i va caure en plena via pública. Afortunadament, es va quedar en un ensurt i no va causar ferits.

Segons fonts de la Policia Local de Manresa, concretament es van desprendre quatre fragments, d'uns deu centímetres. Aquests van anar a parar davant del semàfor de la Muralla del Carme. Fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar els Bombers, amb un camió escala per tal de retirar els trossos que perillaven de caure i realitzar un sanejament per prevenir nous despreniments. L'actuació va durar uns 30 minuts.

Situat a la plaça de Sant Domènec, Can Jorba és un dels pocs exemples d'art déco que actualment hi ha a Catalunya. Projectat per Arnald Calvet, arquitecte que també es va fer càrrec de la Casa Jorba del Portal de l'Àngel de Barcelona, va ser la seu dels Magatzems Jorba, fundats per Joan Jorba i Rius i que van romandre oberts fins a mitjan anys vuitanta del segle XX.