Fins al proper 20 de juliol un total de vint bars i restaurants de Manresa participen a la ruta gastronòmica Quinto Tapa.

El Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages organitza una iniciativa que té el suport d'Estrella Damm. El públic pot degustar una àmplia oferta, amb 20 tapes a un preu de 2,50 euros, que inclou també un Quinto d'Estrella Damm.

Amb aquesta ruta gastronòmica, el Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages vol reivindicar la cuina que es fa als bars a través de les tapes, que exposen el potencial de cada establiment. La iniciativa es va posar en marxa el 26 de juny.

Premis per al públic

El públic participant podrà votar les millors propostes amb l'incentiu de participar en un sorteig d'un sopar per a dues persones. També hi ha disponible l'aplicació per a telèfons Gastronosfera, en què es pot consultar tota la informació de la campanya.

La iniciativa té la participació de vint establiments de la capital del Bages, que són: Bar Bages, Bar La Masia, Bar Oscar, Bar Piper, Restaurant Maïami, Bar Restaurant Passeig, Bar Plaça, Cafeteria Atenes, Cafeteria Garbí, Cafeteria Restaurant Cibus, Cal Pardal Bar, Casa Pío, Enviva'r, Frankfurt Les Bases, La Montserratina, La Parada Restaurant, La Sardana Bar Restaurant, La Terrassa del Xaloc i Lizarran.