L´enderroc de l'edifici del carrer Arbonés declarat en estat de ruïna ha començat avui després que el Nadal passat s´esfondrés una paret lateral. L'ordre d'enderroc estava aturada per un recurs d'un dels propietaris, però finalment avui han començat els treballs per tirar a terra l'edifici.

El mal estat de l'immoble, juntament amb la pluja, van provocar l'esfondrament de part d'una paret mitgera el 25 de desembre passat, segons van explicar aleshores Bombers i Protecció Civil. Fruit d'això, la Policia Local i els Bombers van fer desallotjar de manera preventiva la quinzena de veïns que habitaven l'immoble. Deu inquilins van ser reallotjats provisionalment a casa de familiars i cinc a l'hotel Els Noguers de Manresa. A partir d'aquí, ja se'n van fer càrrec els Serveis Socials.

L'enderroc obligarà a tallar el trànsit al carrer dels Llops tot i que s´hi mantindrà l´accés als guals. També restarà tancat el carrer Arbonés entre els carrer Alfons XII i la plaça Montserrat. Un cop acabades les obres, que es preveu que durin un mes, es restablirà la circulació de vehicles per aquests vials.