L'Audiència de Barcelona ha tornat a donar la raó a l'antiga junta directiva de la Protectora d'Animals de Manresa. Considera que l'assemblea celebrada ara fa quatre anys no es va realitzar correctament, i declara nuls alguns dels acords presos, entre els quals hi ha la destitució de l'anterior junta directiva que presidia Heidi Straub.

La polèmica assemblea ha arribat a l'Audiència de Barcelona després que, ara fa dos anys, els jutjats de Manresa ja van donar la raó a l'anterior junta. L'actual, però, va optar per presentar al·legacions a la sentència que declarava "nuls els acords presos en l'assemblea". Ara, l'Audiència de Barcelona ha confirmat pràcticament tots els punts de la resolució.

En l'assemblea celebrada el març del 2013, els socis -rondaven la trentena però duien poder per votar en nom d'altres socis, fet que va propiciar que en realitat hi fossin representades 227 persones- van decidir no renovar els càrrecs que s'havien de renovar aquell dia. Com a conseqüència, van entrar a la junta 10 persones noves que, fent ús de l'acció de responsabilitat, van cessar cinc membres, entre els quals hi havia la presidenta. Straub i 16 persones van decidir presentar denúncia pels fets i el cas va arribar als jutjats.