Ahir al vespre al teatre Kursaal no hi havia funció, però pel moviment de gent que hi havia a la terrassa, pocs s'haurien atrevit a afirmar-ho.

Les butaques i el teló van cedir el protagonisme a la fira Destapa't, on mitja dotzena de restaurants locals, juntament amb diversos cellers catalans, van proposar maridatges específics per a cadascun dels seus productes. En l'aspecte gastronòmic no hi va faltar pràcticament de res. Des de la coca d'albergínia blanca del restaurant Las Vegas fins al tàrtar de vedella de la cocteleria Glaç passant pel sushi d'IN o el timbal de brandada de bacallà, del Kursaal.

Tampoc no hi van faltar altres aliments, com l'0li d'oliva, el pernil ibèric i el foie gras, que esperaven en algunes de les improvisades barres ubicades a la terrassa.

Tota una mostra de plats a prova dels prop de 250 paladars que al llarg del vespre van desfilar per viure una vetllada diferent en aquest cèntric espai de la ciutat tot aprofitant el clima amable d'ahir.