Dilluns s'inicia la quarta i última fase de les obres de substitució de la canalització d'aigua de les Bases de Manresa que l'entitat Aigües de Manresa està portant a terme des del 7 de juliol i que es desenvolupa en quatre fases.

En aquesta fase es realitzaran els treballs de canalització a la rotonda de la plaça de la Creu en el tram entre avinguda de les Bases de Manresa i la carretera de Santpedor, per la banda que condueix al centre de la ciutat.

Durant aquesta actuació, que és previst que duri una setmana, es tallarà l'accés a la plaça de la Creu per als vehicles de la carretera Santpedor provinents de la plaça Mallorca, de manera que es desviaran pels carrers Valentí Almirall i Abat Oliba per accedir a l'avinguda de les Bases de Manresa.

Pas alternatiu

El trànsit de vehicles per la plaça de la Creu es regularà en pas alternatiu per mitjà de semàfors provisionals d'obra, de manera que s'atorgarà el dret a pas de forma consecutiva als tres accessos a la rotonda que quedaran oberts. L'Ajuntament adverteix que, atès que la intervenció afecta una part de la rotonda de la Creu, els vehicles que hi accedeixin circularan en sentit dreta o esquerra segons la sortida de la rotonda a la qual es dirigeixin.

El servei de transport urbà es veurà afectat en la línia 8 Perimetral- Estacions: quan circuli per la carretera de Santpedor provinent de la plaça de Mallorca desviarà el seu recorregut pels carrers Valentí Almirall, Abat Oliba i avinguda de les Bases de Manresa, on recuperarà el recorregut habitual. S'anul·la la parada La Creu.