Veïns del carrer Canonge Montanyà asseguren que la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, menteix quan afirma que es va demanar autorització en dues ocasions als veïns per fer una sonometria des dels seus domicilis i no es va obtenir. Ella ho reafirma i nega que hagi mentit.

Kiko Rosanas i Sandra Rivera diuen que van oferir a Sánchez tres domicilis (els seus i el d'un altre veí, Pep López). La regidora afirma que potser hi va haver predisposició però que, a l'hora de la veritat, no van donar la seva autorització. Ells insisteixen que no és així.

Al carrer del Canonge Montanyà la convivència de dos bars de nit que pràcticament estan cara a cara (City Arms i Ítaca, abans Abbey Road) té els veïns amargats. Els problemes de soroll fa set anys que duren. En el darrer ple, davant les preguntes sobre aquest tema d'ERC, Sánchez va respondre, entre d'altres qüestions, que "en dues ocasions s'ha demanat als veïns autorització per fer mesurament de sonometries des dels seus domicilis, que és la forma de quantificar les molèsties que els poden ocasionar els sorolls del carrer, i no hem tingut autorització en cap de les dues ocasions". Rosanas i Rivera són els veïns que s'han mostrat més actius a l'hora de queixar-se pels problemes de soroll al vial, queixes que han inclòs sengles recollides de signatures. Rivera fins i tot ha decidit marxar a viure a un altre carrer de Manresa farta de la situació. Asseguren que el que diu la regidora no és cert.