Jaume Sastre Font, el professor de llengua i literatura catalanes mallorquí que va estar 41 dies en vaga de fam en defensa d'una educació digna en català, ha fet arribar a l'Ajuntament de Manresa el seu agraïment pel seu suport a la lluita dels docents de les Illes Balears.

Sastre dóna les gràcies a l'alcalde Valentí Junyent i als regidors pel reconeixement a la seva acció, de la qual diu trobar-se en un moment prou avançat de recuperació i adjunta una fotografia de Sa Casa Llarga, una de les seus de la Fundació Can Gazà, on va ser acollit. S'acomiada amb una abraçada.

El ple de l'Ajuntament de Manresa del mes de juny va aprovar una proposició d'ERC per donar suport a les reivindicacions que havien motivat la vaga de fam per l'educació digna, de qualitat i en català de Jaume Sastre a Sa Casa Llarga de Palma.

En la moció, l'Ajuntament de Manresa instava el president del govern Balear, José Ramón Bauzá Díaz, a negociar amb els representants del món educatiu els deu punts que defensava Jaume Sastre amb la seva vaga de fam i un gran nombre dels docents de les Illes Balears amb les seves accions, per tal de posar fi a les tensions que es viuen tant dins el món educatiu com a la societat en general.